vrijdag 15 augustus 2014

Snoesje met haar sneeuwpopjes


Vandaag mag ik weer een kaartje voor Kreatrends maken en het is een Kerstkaartje geworden.
Deze Snoesjes stempel lag al een poosje op mijn tafel naar me te kijken en wilde zó graag ingekleurd worden.
Nou is het weer nog wel niet zover ingestort dat je meteen aan sneeuw moet denken, maar toch....ik kon er geen weerstand aan bieden....en mijn Copics liggen binnen handbereik...dus kleuren maar. 
Ik heb eerst de stempel gezet en haar daarna met een ronde Nestabilitie uitgestanst. Dit doe ik altijd vóór het inkleuren, voor het geval dit mislukt. Daarna de randjes bewerkt met Stormy Sky distress inkt.
Op rood cardstock de buitenste rand van een Dutch Doobadoo omgetrokken en hierbij de 2 bovenste punten iets over de vouw gelegd, zodat de kaart kan blijven staan. Als je het niet helemaal snapt, kun je hier zien hoe mijn DTmaatje Henriëtte het heel duidelijk uitgelegd heeft
Van designpapier de volgende rand omgetrokken en alles uitgeknipt en op elkaar geplakt (na het designpapier met Stormy Sky gedistressed te hebben). Daarna een vierkant geruit papier opgeplakt. Hier bovenop een randje kant gelegd. De tag (die je hieronder ziet) achter de cirkel met de stempel gelegd en er foam rond geplakt (zodat de tag er in past en er uit getrokken kan worden).
Van weer ander designpapier de sterrenlijn gestanst. Ik heb er een stukje afgeknipt, omdat ik hem te groot vond voor deze kaart.


Hier een foto van de tag. Deze is ook van designpapier gemaakt en met Stormy Sky behandeld. Ook voor de stempel 'wish' heb ik Stormy Sky gebruikt. Een bijpassend lintje uit de voorraad erin geknoopt, zodat de tag er makkelijk uitgetrokken kan worden.


Tenslotte nog een close-up van Snoesje met haar sneeuwpopjes. De bontrandjes heb ik met flowersoft gedaan. Als finishing touch nog een kant en klare winter gem erbij geplakt.
Als je op de producten hieronder klikt, kom je meteen bij dat product in de webwinkel terecht, en als ik jou was zou ik daar eens lekker rond gaan snuffelen.

6011/0306 Joy! papierblok winter wishes  470.713.104 Shape Art Bloem 1  HM9465 Clear stempel Snoesje making Snowmen  6410/0312 Noor! Design clear stempel teksten ENG  CR1280 Craftables snijmal Stars Garland  41091 Gehaakt kant wit 19 mm  CA3105 Witte plakparels Snowflakes and trees

Leuk dat je langs geweest bent en van een berichtje worden we allemaal blij!

Geniet van je weekend! 

5 opmerkingen:

 1. Leuk modelletje kaart!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Margreet, de DD-mal is prachtig en wat een lief snoesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is ie weer mooi Margreet!!
  Wat een snoesje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een heel lief en mooi kaartje Margreet.
  En een leuk model ook.
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is gewoon een snoesje van een kaart. Prachtige kleuren en voor je het weet zitten we in de sneeuw hoor.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen