Het blog van Kreatrends gaat vooral over kaarten maken. Het maken van een zelfgemaakte kaart is een hobby die door veel dames en een enkele heer wordt beoefend. Je kunt in je eigengemaakte kaart veel fantasie kwijt en door het gebruik van snijmallen, stencils, stempels, designpapier kun je een romantische, vintage, moderne of CAS-kaart maken. Je vindt op het blog veel voorbeelden van handgemaakte kaarten.

Pagina's

maandag 27 september 2021

Fijne Feestdagen

Er zijn weer leuke spulletjes gearriveerd bij Kreatrends waaronder deze leuke Wintry Christmas serie van Yvonne Creations. Ik ben met 2 snijmallen sets aan de slag gegaan en heb er deze vrolijke kerstkaart mee gemaakt.


Het designpapier komt uit de papierset die bij deze serie hoort. Dit papier met het mooie bloemenkader vond ik het leukst voor de kaart zoals ik 'm in mijn gedachten had te maken.
 

De leuke sneeuwglobe is gesneden uit grijs kaartkarton met voor de achtergrond papier uit de papierset.
De huisjes zijn gesneden uit kraft met daarachter geel gekleurd papier geplakt zodat de raampjes er gezellig verlicht uitzien.
De kerstbomen, pakjes, slede en de kleine sneeuwman zijn gekleurd met potloden.
De ronde tekst boven de sneeuwglobe is gemaakt met de mooie Fijne Feestdagen cirkel van Marianne Design.
Het woord winter komt ook van dezelfde mooie craftables en past mooi op de onderkant van de sneeuwglobe.
 
Deze leuke sneeuwpop komt uit het setje Snowfriends, samen met de lantaarn en de kerstboom waar hij voor staat. De hele serie is zo leuk te combineren met elkaar!
 

Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven met deze kaart en ben benieuwd wat voor leuke kaarten jullie met snijmallen en papier uit deze serie maken. Laat ze eens zien op de facebook pagina van Creatief met Kreatrends zou ik zeggen!
 
Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:
 
 
 
 
 
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: