Het blog van Kreatrends gaat vooral over kaarten maken. Het maken van een zelfgemaakte kaart is een hobby die door veel dames en een enkele heer wordt beoefend. Je kunt in je eigengemaakte kaart veel fantasie kwijt en door het gebruik van snijmallen, stencils, stempels, designpapier kun je een romantische, vintage, moderne of CAS-kaart maken. Je vindt op het blog veel voorbeelden van handgemaakte kaarten.

Pagina's

donderdag 23 september 2021

Voetbalkaart

Ronald, de schoonzoon van  onze 'Zwitserse' vrienden wordt 50. Hij is een fervent fietser, maar houdt ook van Ajax. En aangezien ik ieder jaar een kaart voor hem maak met een fiets er op, vond ik het nu tijd voor iets anders.

Ik had deze leuke Art Stamps van Marianne Design gezien (design van Henriƫtte Geurkink) en toen dacht ik meteen aan Ronald.
Ik heb eerst een slimline kaart uitgestanst en deze met tape in het midden afgeplakt. De bovenkant heb ik met distress inkt candied apple bewerkt. De grote stempel heb ik met Versafine Onyx Black gezet. Ik heb daarvoor de stempelhulp gebruikt, omdat de stempel goed zwart moest zijn.
Daarna met een stippelstempel her en der uit de losse pols wat gestempeld. Het getal 50 heb ik 3x uit wit en 3x uit rood cardstock gestanst en daarna iets verspringend op elkaar geplakt.

De volgende producten zijn te vinden in de webwinkel van Kreatrends:

MM1645 Art stamps – Soccer  CR1537 Craftables snijmallen Slim line frames   VFS-82 Versafine mini inkpad - Onyx Black   Distress ink pad Candied Apple  STB002 Stamping Buddy Pro  6200-0222 Ink blending Tool Joy!Crafts

Fijne dag!
xxx Margreet

2 opmerkingen: