maandag 11 augustus 2014

Christmas met Snoesje

Wat zijn er leuke nieuwe mallen in de webwinkel te krijgen. Ik ben aan de slag gegaan met de leuke collectables Christmas Baubles.


Die basiskaart is 14,5 x 14,5 van wit Cardstock wat ik heb gemat met papier uit het Party Fun papierblok van Marianne Design.


Ook de kerstballen heb ik gesneden van papier uit hetzelfde papierblok. De tekst is van Joy!crafts, Noor!Design Merry Christmas. Op deze clearstamp sheet staan overigens nog veel meer leuke teksten en plaatjes.
De randjes van de kerstballen heb ik afgewerkt met Gesso.


En dan Snoesje, een schattig plaatje al zeg ik het zelf. Wat was het lang geleden dat ik een 3D plaatje heb geknipt maar ik moet zeggen dat het wel weer heel erg leuk was om te doen.
Snoesje staat op de leuke Interlace Border van Nellie Snellen, die ik door elkaar gevlochten heb en afgewerkt heb met de leuke sterretjes van Marianne Design.

Gebruikte materialen:

COL1361 Collectables snijmal Christmas Baubles  3DHM066 Snoesjes knipvel Cosy Christmas  CA3112 Plaksteentjes Decoration Stars Winter  ILD001 Interlace Border Die Swirl  PK9063 Pretty Papers Bloc : Party fun  6410/0114 Noor! clear stempel kerst ENG

Klik je op de plaatjes hierboven dan kom je gelijk bij het betreffende produkt in de webwinkel. Natuurlijk staan er nog veel mee leuke en mooie producten in. Hier nog even de link naar de webwinkel: www.kreatrends.nl, echt de moeite waard!

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.
Groetje Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Wat is ze leuk dit Snoesje!
  En er zijn inderdaad heel veel leuke nieuwe spullen uitgekomen..........
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart heb Hoe weer gemaakt. Leuke kerstballen zijn dat ook.
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje is het weer!!! En wat een leuk idee om het randje van de ballen met gesso te bewerken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er erg leuk uit met snoesje en haar ballen
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen