maandag 27 juni 2016

De natuur op je kaart

Wat zijn zwanen prachtige dieren.
Marianne Design heeft een paar maanden geleden mooie mallen van zwanen uitgebracht die ik gecombineerd heb  met de prachtige mallen van Precious Marieke die vorige maand nieuw in de webwinkel van Kreatrends zijn gekomen.
Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de prachtige randmal in combinatie met de embossingfolder van Precious Marieke.

Kaart met Marianne Creatables en Precious Marieke Flowery snijmallen

De basiskaart is 14 x 14 cm en gemaakt van kraft. Hierop heb ik creme kaartkarton gemat maar niet helemaal in het midden maar heb het iets meer opgeschoven naar de rechter benedenhoek zodat er links en bovenaan de kaart een bredere rand overblijft.


Deze bredere rand had ik nodig om de mooie randmal iets steviger op te kunnen plakken zodat deze ook minder uitsteekt en makkelijk in een enveloppe van 15 x 15 cm past.


De mooie Cattail mal van Marianne Design heb ik 2x gesneden voor een natuurlijk effect.


Bij de grote zwaan heb ik de vleugels en de staart nog een keer extra gesneden en met 3D kit iets verhoogd opgeplakt. Wat zijn de kleine zwaantjes lief he.


De embossingfolder is ook prachtig. Ik heb de geëmboste rand nog extra aangezet met Distress Ink Walnut stain en in het midden van de cirkel nog een passend plaatje geplakt.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/PM10061-Snijmal-Fleur-de-Lis-Border-Flowery-Precious-Marieke-|hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/PMEMB10008-Embossingfolder-Flowery-Precious-Marieke-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/LR0408-Creatables-snijmal-Tinys-swan-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/LR0409-Creatables-snijmal-Tinys-cattails-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/MB0158-Knipvel-Matties-Mooiste-swans-|-hobbywinkel

http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain  http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool


Bedankt weer voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Mooi hoor!!!
  De details op dit elegante kaartje zijn echt prachtig.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is super gedaan Henriette. Prachtig die grote zwaan voor het plaatje. Erg mooi zeker ook die vleugels die je extra hebt gedaan. Goed idee dat moet ik ook eens doen.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gedaan Henriëtte, het lijkt bijna alsof de zwaan in de spiegel kijkt ;)
  groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi Henriette! Wat heb je de sierrand van Precious marieke mooi verwerkt!

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen