Pagina's

maandag 20 januari 2020

Fijne verjaardag

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te laten zien die ik met mooie materialen uit de webwinkel van Kreatrends gemaakt heb.


Voor deze kaart heb ik 2 papiertjes uit het nieuwe papierblok Brocante summer gebruikt en wat een prachtig papier zit daar in!
Het polybesa puzzelstuk heb ik gemat met prachtig rozenpapier.


Deze mooie bloem is ook nieuw van Marianne Design. De open bloem past precies op de dichte bloem wat precies hetzelfde is bij de blaadjes. Kijk eens hoe mooi de opengewerkte bloem en het blad naar voren komen op de effen dichte bloem en blad! Een beetje opbollen met een opbolpen en dan met wat 3D kit op je kaart vastzetten!


De tekst is eerst gestempeld op een stukje designpapier wat over was nadat ik het puzzelstuk uitgeknipt had. Daarna heb ik de puzzelstukjes snijmal er op gelegd en door de machine gedraaid.
Het opplakken kost wel even tijd want de stukjes zijn klein maar het effect is zo leuk!

De strik is gemaakt met de strikjesmaker wat ik toch echt wel een hele handige tool vind en die ik heel vaak gebruik.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/CR1492-Craftables-Punch-die-puzzle  https://www.kreatrends.nl/PS8051-Craftstencil-Puzzle  https://www.kreatrends.nl/PK9166-Pretty-Papers-Bloc-Brocante-summer

 https://www.kreatrends.nl/11810-2008-Sierhoekjes-metaal-scrapbook-basics-|-hobbywinkel  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drops   https://www.kreatrends.nl/6200/0021-Joy!-crafts-strikjesmaker

De materialen hierboven staan gelinkt naar de webwinkel dus klik je er op dan kom je direct op de goede plek in de webwinkel.

Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte 

1 opmerking: