Pagina's

donderdag 21 november 2019

Kerst bij de open haard

Dit is mijn DT kaartje gemaakt voor vandaag.
Ik heb het Dutch Doobadoo Card Art Stencil van de open haard gebruikt. Dit eerst van zwart cardstock nagetekend en uitgeknipt en daarna beplakt met houtnerf papier.
Dit zijn de cadeautjes die ik middels de leuke Craftables van Marleen in elkaar geknutseld heb. Deze Craftables is ook heel goed voor verjaardagskaarten te gebruiken!
De hulsttak heeft ook een strik gekregen van deze Craftables en de besjes zijn van zelfklevend fluweel gemaakt.
Bovenop de haard staat een kaarsengroep. Deze gestempeld, een stuk van afgeknipt en bewerkt met een Wink of Stella brush, zodat de kaarsen mooi glanzen.
Het kerstboompje komt uit de Craftables met allerlei boompjes (zie productinformatie hieronder). Versierd met strikjes en slingers gemaakt van Nuvo Crystal Drops.
En hier de olijke kerstman, gemaakt van vilt en zelfklevend fluweel. Gelukkig was de schoorsteen net geveegd, zodat de lieve man er niet beroet uitziet.

Hieronder staan alle gebruikte producten uit de webwinkel van Kreatrends.
LR0549 Creatables snijmal Tiny's Holly  Marianne Design Collectable  Tc0878 Clearstamp Tiny's border - Candles - Marianne design   CR1483 Craftables Trees by MarleenPK9159 Pretty Papers Bloc Swedish winterDistressinkt Walnut Stain Aurelie mini ink-blending tool applicator-aubt1003Nuvo crystal drops - antique rose 656NDutch Doobadoo Polyester Stencil-Card Art Fireplace A5  Marianne Design Craftable-CR1488 Cadeautjes By Marleen
Fijne dag!
xxx Margreet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten