Pagina's

donderdag 3 januari 2019

Sweet romance

 
Dit is mijn 1e kaartje voor dit jaar voor Kreatrends en ik wil jullie namens het hele team een Gelukkig, Gezond en Creatief 2019 wensen.

Dit keer heb ik een romantisch kaartje gemaakt met Creatables LR0570 en alle vormen die er bij horen zijn  gebruikt.
Eerst van wit cardstock de vorm uitgestanst. Daarna de cirkel en de panelen gevuld met designpapier. Op de cirkel een lief plaatje dat ook een sierlijk uitgestanst randje heeft.
Alle papierranden zijn trouwens met Vintage Photo afgewerkt.
Hier de bloemen dichterbij. Ze zijn van Precious Marieke en zijn gemaakt door ze na het stansen wat te vormen en op elkaar te plakken. Als kers op de taart een mooi roosje.
En dit is dan de binnenkant.
De tekst is een oudere stempel van Marianne Design. Ik vond hem heel goed passen bij het dromerige meisje aan de voorkant. 
Deze bloemen horen ook bij die mooie stans. Eenmaal van wit cardstock en eenmaal van designpapier gestanst en ook hier wat Vintage Photo gebruikt. Als hart van de bloem wat druppels gemaakt met Nuvo Crystal Drops.

De hieronder genoemde producten komen bij webshop Kreatrends vandaan:
LR0570 Creatables snijmallen Anja's vertical folding die (round) Pretty Papers bloc Sweet Romance  VK9564 knipvel Cute girls Marianne Design   PM10064 Snijmallen Flowery Collection Buttercup Trio  STB002 Stamping Buddy Pro  Versafine stempelinkt onyx blackDistressinkt Vintage Photo Aurelie mini ink-blending tool applicator-aubt1003Nuvo crystal drops  wedgewood blue
Gezellige donderdag!
xxx Margreet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten