zondag 30 november 2014

Wintertime

Vandaag heb ik een lekker vrolijk kerstkaartje om aan je te laten zien, gemaakt met allemaal mooie materialen van Joy!crafts.


De basiskaart heb ik gemaakt met lichtblauw papier uit het 12" x 12" papierblok Color Painting Style. Daar zitten verschillende kleuren papier waarvan het papier aan de achterzijde wit is.
Daarna heb ik er papier van het papierblok Winter op verwerkt. In dat blok zitten verschillende dessinpapiertjes waar ook de pinguintjes op staan. Tussen de verschillende stroken papier heb ik de prachtige nieuwe Kerststerrenrand van Gerti's (6002/2041) verwerkt.


In de hoekjes heb ik Metal charms geplakt. De wantjes komen van clearstamp sheet Wintertime en heb ik gepapierpierces. Met een molotow stift heb ik de witte stipjes er op gezet.


Ook het mutsje is een stempel en heb ik op dezelfde manier gemaakt als de wantjes. Beide hangen aan een leuk strikje, gemaakt met de mal van de krans.


De sneeuwpop heb ik ingekleurd met derwent potloden en geurloze terpentine,


net als dit leuke huisje.
Deze vier kleine plaatjes staan ook afgedrukt in het leuke papierblokje en kunnen dus ook uitgeknipt worden.


De krans heb ik gesneden uit rood spiegelkarton waarbij ik de strik nog een keer extra uit zilver spiegelkarton heb gesneden. Alle strikjes heb ik afgewerkt met een zilverkleurig plakparel.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 6002/2040 Snijmal kerstkrans  6011/0046 Joy! papierblok Winter  6350/0105 Metal Charms hoekjes  Zelfklevende parels Silver  8011/0111 Spiegelkarton nr4

Groetjes en tot de volgende keer,
Henriëtte

1 opmerking:

  1. Wat een mooi en vrolijke kaart.
    Wat een super leuke mallen heb je gebruikt!!

    Groetjes Giny

    BeantwoordenVerwijderen