zaterdag 22 november 2014

Love, Joy & Happiness

Love, Joy & Happiness, niet alleen bij Kreatrends maar ook gewenst met Kerstmis. Ik heb deze kaart gemaakt met een grote stempel (15x12,5 cm). Hieronder laat ik zien hoe je die het gemakkelijkst kunt stempelen.

Ik heb de stempel op een harde ondergrond gelegd (harde kant beneden) en daarna beïnkt met de Brushed Corduroy distress ink. Dan pak je het papier waarop gestempeld moet worden (in mijn geval heb ik designpapier gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook cardstock gebruiken) en wrijf er dan met je handen goed over en zorg dat je overal goed overheen gaat.

Zo ligt het vel erover en nu wrijven maar. En hieronder zie je dan het resultaat.

Om de kaart te maken heb ik een vel kraft dubbelgevouwen en daarop designpapier geplakt, wat ik eerst met de papierdistresser 'oud' heb gemaakt en daarna wat met de Brushed Corduroy bijgekleurd. Twee hoeken omgevouwen en daaronder ander designpapier geplakt, dat op dezelfde manier is behandeld.
De gestempelde tekst wat kleiner gesneden, randjes gedistressed en gemat op een stuk corrugated cardboard (iets groter dan de stempel en natuurlijk ook gedistressed). Vóór het opplakken van de stempel heb ik er nog een stukje touw omheen gewikkeld.

De strik van Noor (je kunt hiervoor dus ook heel goed de strik van Marianne Design gebruiken) is gestanst uit hetzelfde papier als wat je onder de omgevouwen hoeken ziet. Hier ben ik nog even met de Brushed Corduroy langs gegaan en zelfs over de grote parel op de strik ben ik met de distress ink gegaan om hem iets minder glimmend te krijgen. 
Nog wat parels onder en boven geplakt als finishing touch.

Hier nogmaals een close-up van de stempel en hieronder tenslotte nog een keer de hele kaart.
Ik hoop je wat inspiratie met deze stempel te hebben gegeven.


Hieronder zie je de producten die ik heb gebruikt. Als je op onderstaande plaatjes klikt, kom je meteen bij het betreffende product in de webshop (waar nog veel meer moois te koop is!).

Klosje jute touw  Schuurmaatje  PK9111 Pretty Papers bloc: Christmas Time  Distress inkt kussen Brushed CorduroyInk blending tool  LR0325 Creatables snijmal Bow Large  6410/0115 Noor! stempel christmas Frames
Gezellig dat je langs geweest bent en wij waarderen het heel erg als je de moeite neemt om een berichtje achter te laten.

Fijn weekend,
xxx Margreet

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt met die mooie stempel en leuke strik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en wat leuk met dat touwtje eromheen..
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!!!!!! Wat een mooie kaart!!!

  Groetjes Giny xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. great card...love the vintage feel of it all...

  BeantwoordenVerwijderen