maandag 3 november 2014

Klik-klak.....foto

Hallo allemaal.
Hier ben ik weer met vandaag een fototoestel-kaart, gemaakt met de leuke mal van Dutch Doobadoo.


Ik ben begonnen het patroon over te tekenen op Kraft waarna ik het uitgeknipt, op de vouwlijnen gerild en omgevouwen heb. Daarna heb ik met papier uit het leuke papierblok van Marianne Design Twinset en Pearls het fototoestel gemat (ook met behulp van de mal). De rand rondom de lens heb ik weer met Kraft gemaakt.


Marieke Design heeft een mooie swirl met vlinders op de markt gebracht. Deze heb ik gebruikt om de voorkant van het toestel mee te pimpen. De vlinders heb ik nog een keer extra uit roze papier gestanst en opgeplakt.
Het blad en de bloem (gemaakt van koffiefilterzakjes en geïnkt met Distress Ink Tattered Rose en Worn Lipstick) zijn van Noor!Design.


Deze kleine vlinder is ook gemaakt met de Marieke-mal en heb ik weer los geknipt en dubbel verwerkt.


De kaart die binnenin het fototoestel zit is ook gemaakt met de mal van Dutch Doobadoo en heb ik weer gesneden uit Kraft en gemat met papier uit het Twinset en Pearls bloc.


De plek waar het plaatje moest komen heb ik uitgemeten toen het kaartje in het fototoestel geschoven was. Het plaatje heb ik aan de randjes ruw gemaakt.
De tekst komt van een stempelsheet van Noor!Design Friendship.
Aan de bovenkant van het inschuifkaartje heb ik van kraft nog een tabje gemaakt zodat je 'm gemakkelijk er in en uit kan schuiven. 

Gebruikte materialen doorgelinkt naar de webwinkel zijn:

 470.713.520 Dutch Card Art Camera  PM10012 Snijmal Marieke Swirl  6002/0158 Noor! snijmal Floral Flourishes bloem 3  6002/0332 Noor! snijmal bladeren  PK9110 Pretty Papers bloc Twinset & Pearls.jpg  6410/0041 Joy - Noor! stempel tekst ENG Friendship  STAPSC1308 Knipvel Shabby Chic Kraft papier 15 x 30 cm.  Ink blending tool Distress inkt kussen Walnut Stain Distress inkt kussen Worn Lipstick Distress inkt kussen Tattered Rose

Wij lezen altijd heel graag wat jullie van onze blogposten vinden dus laat gerust een reactie achter.
Bedankt voor het langs komen en tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte 

3 opmerkingen: