maandag 1 december 2014

True Friends

De laatste maand van dit jaar is vandaag begonnen. Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Wat gaat de tijd snel. Om toch weer eens iets anders dan een kerstkaart te laten zien ben ik aan de slag gegaan met prachtige mallen van Marianne Design en heb ik deze drieluik-kaart gemaakt.


Als eerste ben ik begonnen om de mooie Birds Pergola en Birds Trellis van Marianne Design uit wit papier te snijden en te matten met papier uit het leuke papierblok Twinset and Pearls van Marianne Design. Deze heb ik geplakt op de basis van de kaart, waarvoor ik Color Core Cardstock heb gebruikt, en dat ik rond de mallen afgeknipt heb. Dit cardstock is heel geschikt om licht op te schuren en zo een mooi effect te geven.


Deze tekst komt van Clear stamps Sending Love van Noor!Design. Ik heb 'm gestempeld op een stukje Color Core en aan de randjes opgeschuurd.


Hier nog een stempel van dezelfde stempelsheet.


Het plaatje dat ik in de prachtige boog van Marianne Design heb gezet is van Nellie Snellen. Twee lieve meisjes met een schattig konijntje op hun schoot. Ook hier heb ik weer het leuke takje met bloemen van Mery's bij gezet.


Ook op de buitenkant van het drieluik heb ik nog dit leuke takje verwerkt.
Het staat zo fijntjes bij elkaar en geeft een mooi geheel.


En tenslotte de laatste foto van de kaart dicht gestrikt. 
Het is nu net of de meisjes achter muurtjes verscholen zitten.


Gebruikte materialen uit de webwinkel:

 CR1265 Craftables snijmal Birds Pergola  CR1266 Craftables snijmal Birds trellis  6002/0406 Mery's snijmal Fantasy Love tak met bloemen  6410/0040 Joy! stempel tekst ENG Sending Love  PK9110 Pretty Papers bloc Twinset & Pearls.jpg NEVI-020 Nellie's Vintage knipvel Our baby Color Core cardstock Aged Wine Distress inkt kussen Walnut Stain  Ink blending tool 

Klik op de plaatjes hierboven en je bent direct in de webwinkel bij het product dat je zoekt. Misschien een leuk idee voor een last-minute Sinterklaas-kadootje of voor straks voor kerst. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie en leuke spulletjes te vinden bij www.kreatrends.nl.

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie deze kaart vinden. Schrijf eens een reactie, wij lezen het heel graag.

Groetjes en tot de volgende keer,
Henriëtte

3 opmerkingen:

 1. Wauw, Henriette, wat een prachtige kaart weer!
  Mooi met de boog en de zij panelen.
  Super!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk nou toch wat een pareltje. Super mooi gemaakt. De subtiele details maken het helemaal af.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen