woensdag 3 april 2013

Vintage fiets


Ik heb deze keer een vintage kaart gemaakt. 
Als basiskaart heb ik Kraftpapier gebruikt. Dan donkerbruin cardstock van Bazix. Het designpapier is een oude lijn van Graphic45. Ik heb alle randjes bewerkt met de papier distresser van Tim Holtz en daarna beïnkt met vintage photo distress ink.
De strook jute is met dubbelzijdig plakband vastgezet. 
De gadget gears (soort raderen) zijn van Tim Holtz en ik heb ze van grunge papier uitgestanst. Dit is rubberachtig, grijzig, buigzaam papier dat op allerlei manieren bewerkt kan worden. Ik heb de raderen eerst met embossinginkt behandeld en er daarna vintage photo distress embossing poeder overheen gedaan. Dat laten smelten met de heatgun. Daarna goed laten drogen en de losse korreltjes er af gewreven. Dan met vintage photo distress ink alles goed beïnkten. Met de fiets (Creatables van Marianne Design) heb ik hetzelfde gedaan. Als 'versiering' wat eyelets platgedrukt en erop geplakt.
De tekst "Enjoy the Journey" is van Stampers Anonymous en met Pumic Stone distress inkt gestempeld. De pijl tenslotte is kant-en-klaar van Kaiser Scrapbook.

Ik hoop dat ik het een beetje begrijpelijk heb uitgelegd. Je mag gerust vragen stellen en wil je hem in het echt zien, dan moet je komend weekend naar de beurs in Rijswijk gaan.

Ik wens jullie allemaal een fijne woensdag!
xxx Margreet

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige vintage kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje weer Margreet !!!

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Margreet en dakjewel voor de uitleg!

  Lieve groeten, Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart Margreet, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen