maandag 22 april 2013

Memoblokje


De troonswisseling komt steeds dichterbij, nog maar ruim een week en het is al zover. Wat leuk om de vlag weer buiten te kunnen hangen, het ziet er dan altijd zo feestelijk uit in de straten.
Om alvast in de stemming te komen heb ik deze week een memoblokje om te laten zien, lekker Hollands en met lekker veel verschillende lintjes.

Ik heb het bestaande blokje eerst helemaal beplakt met rood en daarna gemat met wit met daarop blauw Cardstock.


De vlaggenlijn is gemaakt met mallen van Noor!Design , met daarop letters van het alfabet en vastgeplakt op een heel smal oranje stippel-lint.


De tulpen zijn van Marianne Design LR0209, of LR0401; eerst helemaal uit groen gesneden en alleen de tulpenkop zelf uit hetzelfde rood als het blokje zelf. De geëmboste delen heb ik bewerkt met Distress Ink Pine Needles voor de blaadjes en Fired Brick voor de bloemen.


Het strikje heb ik gemaakt door verschillende stukjes lint op elkaar te leggen en er een heel smal lintje omheen te knopen. Hennie heeft zoveel prachtige linten in de webwinkel dat er voor iedereen genoeg keus is om zo'n leuke "strik" te maken. En blijven de lintjes niet zitten zoals je precies wil? Een stukje dubbelzijdig tape of een drupje lijm doet wonderen!


Het kleine Rood-Wit-Blauw strikje en het zelfde lint onderaan zijn genoeg om het "af" te maken voor mij.

Klik op de gekleurde woorden om bij het artikel in de webwinkel te komen.

Wij zijn weer benieuwd wat je er van vindt en lezen je reactie graag.

Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen: