Pagina's

maandag 6 juli 2020

Lieve groetjes

Voor de blogpost van vandaag heb ik weer een maritieme kaart gemaakt met leuke nieuwe en oudere materialen uit de webwinkel van Kreatrends.


De basis is gemaakt met de Patchwork mal van Dutch Doobadoo. Daarop heb ik papier uit de twee papierblokken die onderaan de blogpost in de materiaallijst staan gebruikt.


De oudere wegwijzer is nog steeds erg leuk. Ik heb hier een tekst op gestempeld van de stempelset Felicitaties. Het origineel is Fijne Verjaardag maar ik het daar dus een deel van weggelaten zodat de kaart voor meerdere gelegenheden gebruikt kan worden.
Ook de snijmal van de schelp is al ouder maar past er prima bij.


Van de leuke nieuwe vuurtoren heb ik de zijkant weggeknipt en 'm daarna kleur gegeven met verschillende kleuren inkt.
Het hekwerk is ook al een oudere snijmal van Marianne Design die erg leuk combineert met het plaatje dat ik gebruikt heb.


Deze keer heb ik geen plaatje in de verrekijker geplakt maar 'm gebruikt om de tekst in te zetten. Leuk is dan ook dat, omdat de tekst groot is, deze dus echt vergroot lijkt.


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/CR1511-Craftables-snijmal-Monoculars  https://www.kreatrends.nl/LR0661-Creatables-snijmal-Gate-Folding-Light-house  https://www.kreatrends.nl/LR0418-Creatables-snijmallen-Ropes-touwen-|-hobbywinkel  https://www.kreatrends.nl/Creatables-snijmal-wooden-signpost

https://www.kreatrends.nl/CR1440-Craftables-snijmallen-Sea-Shells  https://www.kreatrends.nl/CR1441-Craftables-snijmal-dune-fence  https://www.kreatrends.nl/470.713.786-DDBD-Card-Art-Patchwork  https://www.kreatrends.nl/CS1063-Clearstamps-Handgeschreven-Groetjes-NL  https://www.kreatrends.nl/CS0987-Clear-stempel-Felicitaties-Marianne-Design

https://www.kreatrends.nl/PK9170-Pretty-Papers-Bloc-Wood-Stone-A4  https://www.kreatrends.nl/PK9169-Pretty-Papers-Paperpad-Men-only-by-Marleen  https://www.kreatrends.nl/Knipvel-Els-Wezenbeek-Seabreeze-1

Alle bovenstaande artikelen zijn gelinkt naar de artikelen in de webwinkel.
Leuk dat je weer langs bent geweest.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: