Pagina's

maandag 1 april 2019

Van Harte!

Verjaardagskaarten zijn leuk om te maken.
Deze heb ik gemaakt met allemaal mooie materialen die verkrijgbaar zijn bij Kreatrends.
Onderaan de blogpost staan de materialen die ik voor deze kaart gebruikt heb gelinkt naar de webwinkel.


Het mooie papier van Marianne Design, Romantic Dreams, was het uitgangspunt voor deze kaart.
Prachtig romantisch papier in mooie kleuren.


De vlinder, gemaakt met een snijmal van Studio Light, heb ik met Memento Inkt kleur gegeven zodat hij mooi bij het papier past.


De mooie amaryllis bloemen zijn gesneden uit wit Flowerfoam en ook op kleur gebracht met Memento Inkt. In het het midden zitten leuke meeldraadjes die in aan de achterkant van de bloem vast heb gezet met een glue gun.
De blaadjes komen weer van een andere snijmal, een craftables van Marianne Design. Heel erg leuk om andere blaadjes bij de amaryllis te zetten, zo lijkt het gelijk een hele andere bloem.


De tekst is gemaakt met letters van CraftEmotions. Een heel mooi lettertype. De mal snijdt goed en is heel gemakkelijk uit de mal te halen zonder dat het papier scheurt.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/LR0539-Creatables-snijmal-Petras-amaryllis  https://www.kreatrends.nl/Craftables-CR1272-snijmal-Daisy-and-Leaves-Marianne-Design  https://www.kreatrends.nl/CraftEmotions-Die-alfabet-handlettering-hoofdletters-Card-115633/0426  https://www.kreatrends.nl/CraftEmotions-Die-alfabet-handlettering-kleine-letters-Card-115633/0427

 https://www.kreatrends.nl/Flower-foam-assortment-set-1-pastel  https://www.kreatrends.nl/Meeldraden-pearl-yellow  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drops

Leuk dat je langs bent geweest, graag weer tot een volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: