maandag 29 april 2019

Een bloemengroet...

Vandaag is het weer mijn beurt om hier een kaart aan jullie te laten zien.


De basis van de kaart is gemaakt met een mooie mal van Duch Doobadoo. Deze heb ik gemat met papier uit Soft Pastels papierblok van Marianne Design.


Kijk eens hoe mooie en sierlijk deze prachtige hoekmal is! Ik heb de geëmboste gedeeltes bewerkt met Distress Ink zodat deze nog beter naar voren komen.
De klaprozen zijn gesneden uit Flowerfoam. Hennie heeft prachtige kleuren foam in de webwinkel. Ik heb er voor gekozen om witte foam te gebruiken en deze te bewerken met Memento inkt in een hele zachte kleur roze. Het is jammer dat op de foto niet te zien is hoe zacht deze bloemen er uitzien.


Ook de tekst is van Marianne Design. Op deze sheet staan nog veel meer mooie quotes die voor veel gelegenheden geschikt zijn.


Ook één van de leuke Collectables vlinders, gesneden uit designpapier, heb ik weer op deze kaart verwerkt.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/LR0587-Creatables-snijmal-Poppy  https://www.kreatrends.nl/COL1466-Collectables-snijmallen-Elines-butterflies  https://www.kreatrends.nl/CS1022-Clear-stamps-Marianne-Design-Lente-teksten  https://www.kreatrends.nl/MB0179-Knipvel-Matties-Mooiste-%E2%80%93-Dunes  https://www.kreatrends.nl/470.713.174-Dutch-Doobadoo-Shape-Art-label-6   https://www.kreatrends.nl/PK9157-Pretty-Papers-bloc-Soft-pastels   https://www.kreatrends.nl/Flower-foam-assortment-set-1-pastel  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drops

Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten