Pagina's

zaterdag 15 september 2018

Kaart gemaakt tijdens de KGKD in Den Bosch

Deze kaart, gemaakt met het mooie nieuwe stencil van Dutch Doobadoo, heb ik een tijdje terug tijdens de beursdagen in Den Bosch al gemaakt maar nog niet op het blog laten zien.
Het stencil is besteld door Hennie tijdens de beurs en omdat een voorbeeld toch altijd meer doet dan alleen een stencil in een verpakking ben ik er die vrijdagavond gelijk mee aan de slag gegaan.
Zaterdag hing hij al op de beurs aan de kraam.


Het is een prachtig stencil dat op verschillende manieren gevouwen kan worden. Ik heb er voor gekozen om het middelste gedeelte helemaal naar voren te laten steken zodat ik er een prachtige grote mal van Marianne Design op kon verwerken.


Op de smalle zijkanten van de kaart heb ik een oudere snijmal van Marianne Design gezet. Deze mal laat het figuur aan één kant aan het papier vast zitten. Omdat ik een losse rand wilde heb ik deze afgeknipt met het patroon mee.


Kijk die grote mal eens, die is zo mooi en je kan 'm voor heel veel verschillende soorten kaarten gebruiken. Leuk als herfstkaart maar ook voor een kerstkaart is deze heel geschikt.
De zonnebloem heb ik iets andere kleuren gegeven zodat hij goed bij het plaatje past. Op deze manier lijkt hij wel een klein beetje op een gerbera.


Ik vond het heel leuk om met onderstaande materialen aan de slag te gaan en hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/470.713.329-Dutch-Doobadoo-Card-Double-Display  https://www.kreatrends.nl/LR0540-Creatables-snijmal-Petras-botanical-star  https://www.kreatrends.nl/Marianne-Design-Creatables-Zonnebloem-LR0545  https://www.kreatrends.nl/LR0438-Creatables-stencil-Petras-larix-Marianne-Design-  https://www.kreatrends.nl/LR0437-Creatables-stencil-Petras-twigs-set-Marianne-Design

 https://www.kreatrends.nl/LR0396-Creatables-snijmal-Curved-Border-|-hobbywinkel   https://www.kreatrends.nl/MB0176-Knipvel-Matties-mooiste-brocante  

Klik je op één van de materialen hierboven dan kom je gelijk in de webwinkel bij het betreffende product terecht.
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaart , want zeg nou zelf zo´n velletje in de verpakking zegt de meeste mensen niets, een voorbeeld erbij doet wonderen,goed gelukt neem ik aan, nu zeg je deze wil ik ook maken.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen