maandag 2 januari 2017

Gelukkig Nieuwjaar

Hallo allemaal

Als eerste wens ik jullie lezers allemaal een heel gelukkig nieuwjaar. Hopelijk weer een heel creatief jaar. En natuurlijk wens ik jullie ook alle goeds en veel liefde toe.

Bij een nieuw jaar hoort ook weer een nieuw kaartje.
Ik had van Hennie

"Precious Marieke Seasonal Flowers" 

gekregen om voorbeeldjes mee te maken.Ik heb het papier gebruikt van Yvonne Creations. Dat heb ik op mijn basis cardstock geplakt. Ik heb 2 maten gebruikt en heb de kleinste er schuin bovenop geplakt. 


De bloemenrand aan de zijkanten heb ik ook weer uit mijn basis cartstock gesneden. 2x en aan elke zijkant 1 geplakt. Dat heb ik afgewerkt met een lintje dat ik bovenaan gestrikt heb,


In de linkerbovenhoek heb ik ook weer een mal gebruikt uit dezelfde serie.  Ik heb daar hele kleine bloemetjes op vast gemaakt. 


Het stempeltje is van Gorjuss. Kreatrends heeft er een heleboel, van groot tot klein. Kijk zelf welke jij het leukste vind. Ik deze ingekleurd met distress inkt.

Ook de onderste rand is een mal uit dezelfde serie. Ik heb Gorjuss in het gras laten staan. 

De tekst komt van een groot stempel vel vol met hele mooie teksten. Voor elke gelegenheid zit er wel iets bij. 


En dan als laatste deze super mooie standaard. Ergens is het jammer om deze te verstoppen achter je kaart. De bedoeling is dan ook dat ik er nog iets anders mee ga verzinnen. Mocht het af zijn dan plaats ik deze natuurlijk weer hier op het blog en op mijn eigen blog. 

Hopelijk vinden jullie het kaartje weer net zo leuk als ik.

Veel liefs van Ine Yvonne-Creations-Papierblok-Spring-tastic-YCPP10011  PM10084-Die-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-Border PM10085--Die-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-Corner PM10086-Snijmal-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-boterbloem   PM10083-Die-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-Card-Stand GOR-907404-Gorjuss-Ministempel-HeartfeltPrecious-Marieke-stempel-Seasonal-Flowers-Tekst-PMCS10017 Distress-reinker-Barn-Door-Tim-Holtz-TIM27218PI2078-Pickup-linnenkarton-Lichtrose-305x305-cm

4 opmerkingen:

 1. Hennie en dames DT, jullie wil ik ook een heel Gelukkig en creatief Nieuwjaar wensen!
  En je kaart is erg mooi Ine met de nieuwe spulletjes van Marieke!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje!!! Lekker zoet met al het roze.
  Als een echte Gorjuss fan is het wel héél moeilijk om te kiezen welke stempel ik het leukste vind.

  -xies- Renate

  BeantwoordenVerwijderen