Pagina's

zaterdag 31 december 2016

A Wonderful New Year!

Dit is toch een toepasselijke kaart om het oude jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar mee te starten? Ik wil jullie dan ook, mede namens Hennie en alle DT leden, alle goeds voor 2017 wensen!

Ik heb een van de nieuwste Dutch Doobadoo sjablonen, Triptych, op cardstock overgetrokken en uitgeknipt. Daarna hetzelfde gedaan van designpapier. Alles met de paper distresser behandeld en het designpapier daarna met distress ink beïnkt.
Voor het stempelen heb ik de Precision Press van WeR Memory Keepers gebruikt. Als je eenmaal aan zo'n apparaat gewend bent, kun je niet meer zonder. Als je stempel niet scherp genoeg is gestempeld, dan doe je het gewoon nog een keer, omdat alles exact op dezelfde plaats blijft zitten. Op Youtube zijn genoeg voorbeeldfilmpjes te vinden.
De champagneglazen mogen niet ontbreken op een Nieuwjaarskaartje. Met een Wink of Stella brush bewerkt toen ze nog in de mal zaten. Ik heb ze per 2 bijeen gebonden met een kanten strik.
 Een guirlande gemaakt van de mooie kerstkrans mal.
En dan die geweldige koekoeksklok. Gestanst uit antraciet cardstock en met zwarte distress ink bewerkt, toen het papier nog in de mal zat. De klepels en de wijzers uit zwart cardstock gestanst en met een zilverkleurig inktpadje bewerkt. De wijzers met een splitpen vastgemaakt. En heb je het lieve vogeltje gezien?
En hier dan nog een keertje de hele kaart:
Alle onderstaande producten komen bij Kreatrends vandaan.
xxx Margreet

Craftables snijmal Marianne Design koekoeksklok CR1388 CR1387 Craftables snijmal wreath - krans Marianne Design470.713.315 Dutch Doobadoo Card Art  Triptych 2CS0980 Clear Stamp christmas sentiments Marianne Design  LR0318 Snijmalllen Creatables Petras Rectangle Precision Press6200-0025 Joy! Double end pick toolCT21547 Edge Crimper paper distresser  41095 gehaakt kant naturelMini ink blending foam Ranger IBT40972Distressinkt Black Soot  TH Ink Blending Tool Paper bloc Baroque  85355 Glitter brands American Crafts


1 opmerking :

  1. Prachtig! Ook voor jou een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar. Xx Ine

    BeantwoordenVerwijderen