donderdag 5 januari 2017

Wat ga jij dit jaar leren?


Een nieuw jaar, nieuwe plannen?

Heb jij dat ook, dat je in het nieuwe jaar met van allerlei dingen wilt beginnen? Even helemaal fris , zonder in je achterhoofd te hebben dat het toch niet gaat lukken. Afslanken durf ik al bijna niet meer te noemen. Wie wil dat niet of heeft het al niet geprobeerd. Er zijn natuurlijk ook slanke dennen die, wat ze ook maar eten, nog geen grammetje aankomen. Helaas hoor ik daar niet bij :(.

Maar goed, op naar de leukere doelen. Er is zoveel op creatief gebied wat je zou kunnen leren. Er worden zoveel workshops aangeboden. Kleding naaien komt ook weer in, lijkt het wel, of is dat altijd al geweest? Bloemschikken is altijd heerlijk, alleen van de geur van de natuur kom je al tot rust. Haken en breien is nog steeds hot. Veel dames hebben het kaartjes maken op een laag pitje gezet en hebben de brei- en haaknaalden (weer) opgezocht. Mixed media staat hoog op mijn verlanglijstje. Als ik meer tijd krijg...


 Wat ga jij dit jaar leren of wat zou je graag willen leren?

Laat het eens weten in een berichtje hier onder...ben benieuwd!

Groetjes, Hennie
6 opmerkingen:

 1. Hoii Hennie nou dat afslanken is ECHT nodig vanwege mijn gezondheid, maar of me dat ga lukken??? En ja wat ik verder zou willen leren dit jaar....zie vaak van die exploding boxen voorbij komen de 1 nog mooier dan de ander en ja dat lijkt me wel leuk om te doen of zo,n lollipop creatie. Dus deze twee staan op mijn TO DO lijstje.

  Groetjes Jolanda en nog een gelukkig nieuw jaar gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb net een aantal lollipop kaarten op mijn Pinterest pagina gezet, die vind ik ook super, misschien leuk om even te kijken?

   Verwijderen
 2. Mijn voornemen :een beetje van alles doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou heel graag leren haken. Ik heb al meerdere keren een poging gewaagd, maar de kaartenhobby blijft toch sterker.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haken is ook heel leuk. Heb net een mutsje met sjaal af voor mijn kleindochter. Maar nu gaat het even weer aan de kant. Er is ook zoveel leuks ;)

   Verwijderen