maandag 16 januari 2017

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

   

Hoi allemaal

Deze keer heb ik weer geknutseld met een mal van Dutch Doobadoo.
Ik heb hem gemaakt van een mooie donkerrode cardstock. Je tekent het na en knipt of snijd hem uit. Als je gaat vouwen dan gaan de onderste randjes vanzelf rond staan. Ik heb verder de voorkant ook geborduurd. Hieronder zie je het patroontje. Ik wilde de voorkant een beetje rustig houden.


Verder heb ik wat kaarsjes versierd met servetten en in een zakje gedaan. Aan de bovenkant van het zakje heb ik een ronde mal gebruikt. Deze heb ik dubbel gevouwen en vastgemaakt. Ook heb ik er een eyelet ingemaakt met een strik erdoor. Zo'n zelfde eyelet heb ik ook in de linkerhoek van het doosje gemaakt.Hopelijk vinden jullie hem leuk. Ik heb er heerlijk aangewerkt.
Hieronder vind je alle linken naar de webshop.


Groetjes IneDutch-Doobadoo-Envelop-Art-French-Fries-470.713.021CD10800-Knipvel-huwelijk-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers  LR0388-Creatables-Flower-Doily PI2067-Pickup-linnenkarton-wijnrood-305x305-cm 102011-Rood-organzalint-10-mm11810-0003-Eyelettool-Hobby-&-Crafting-FunTim-Holtz-Distress-inkt-kits-mini--nr.-11

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig cadeautje om mee te nemen naar een bruiloft. Wat leuk hoe je die kaarsjes een toplaagje hebt gegeven. Je pierrot kaart is mooi geworden, hele sprekende kleuren.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen