zaterdag 23 april 2016

USA again

Nog maar weer een Amerika kaartje gemaakt met de leuke Amerika-lijn van Amy Design.
Als basis heb ik zwart kraft gebruikt. Eerst het designpapier oud gemaakt met de papierdistresser, daarna de sterrenranden vastgezet en toen het designpapier vastgeplakt.
Op dit plaatje zie je wat Amerikaanse elementen. Deze uit het knipvel geknipt en met foam verhoogd opgeplakt.
Deze mooie vorm van Amerika uitgestanst en met het papier nog in de stans geëmbost. De randjes met zwarte distress inkt geaccentueerd en met foam opgeplakt. Het rode cardstock eronder is ook geëmbost.
De motor heb ik 2x uitgestanst, eerst van zwart kraft en hier bovenop de motor van donkergrijs cardstock geplakt. Met Inka Gold platinum een 'papje' gemaakt en wat delen van de motor behandeld met een penseel. Om het sneller te laten drogen de heattool gebruikt. Onder het voorste wiel wat foam geplakt.
Hier nogmaals een sterrenrand en de letters USA. Ook kun je hier wat beter de glinstering zien van de tekst die ik met embossingpoeder behandeld en met de heattool verwarmd heb. Hieronder de hele tekst op de banner, waarvan ik de randjes ook oud gemaakt heb. Hij is met foam verhoogd.
Hieronder kun je zien welke producten uit de webwinkel vanKreatrends ik gebruikt heb. 
Als je op een plaatje klikt, kom je bij het betreffende product in de webwinkel.
Leuk dat je weer bent wezen kijken. En je maakt me blij als je een berichtje achterlaat.
xxx Margreet


8089-0241 Kraftkarton zwart Joy! Crafts A4    DF3408 Designfolder extra stars    Alcohol inkt applicator CD10658 Knipvel Statue of Liberty America Collection Yvonne Creations USAD10001 Snijmal America Collection USA  USAD10004 Snijmal Bike America Collection Amy Design  craftables snijmallen banners  USACS10001 Clear stamp America Collection Amy Design   CT21547 Edge Crimper paper distresser  Distressinkt Black Soot  Tsukineko VersaMark Watermark stamp padPMA 4021000 Embossingpoeder clear PapermaniaPMA4012000E heat tool pink eur..jpg  6500-0011 Joy foam pads 1 mm dik
2 opmerkingen:

  1. Wowww Margreet wat een schitterende kaart met prachtige Amerikaanse plaatjes en mallen zeg. Ik kijk mijn ogen uit!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig Margreet!
    Xx Ine

    BeantwoordenVerwijderen