zaterdag 9 april 2016

Coming to America

Wij zijn 3x in Amerika geweest en sindsdien zijn we helemaal fan van de USA.
Ik vond het dan ook heel gaaf dat ik de Amerika serie van Amy Design kreeg om voorbeeldkaartjes mee te maken. En dit is dan de eerste!
Op de foto hierboven zie je de zeer gedetailleerde stans met o.a. de Amerikaanse vlag, USA letters en het Vrijheidsbeeld.
Hier zie je de sterrenrand, die samen in een verpakking zit met een embossingfolder (maar daar maak ik een andere keer een kaart mee).
De letters USA heb ik nogmaals in rood gestanst en bovenop de blauwe letters geplakt. Wat losse sterren (die uit de sterren randmal kwamen) her en der op de kaart geplakt. Sommige wat verhoogd met foamtape. De pijlen zijn van een Collectables en heb ik eerst even met Barn Door distress inkt aangezet.
En dan hier de Amerikaanse vlag. Ook deze heb ik 2x uitgestanst en het gedeelte met de sterren van de rode vlag afgeknipt en hem daarna op de blauwe vlag geplakt. De sterren in het blauwe gedeelte met een gelly pen wit gemaakt.
 Het Vrijheidsbeeld.
Ik kreeg ook een leuk knipvel met allemaal Amerikaanse plaatjes, die goed van pas kwamen..
Op de onderste foto kun je zien dat ik weer ouderwets aan het 3-deeën ben geweest.

Hieronder kun je zien welke producten uit de webwinkel van Kreatrends ik gebruikt heb. Als je op een plaatje klikt, kom je bij het betreffende product in de webwinkel.

  COL1389 Collectables snijmal Pocket card en marks  DF3408 Designfolder extra stars  USAD10002 Snijmal America Collection Frame Amy Design  Alcohol inkt applicator Distress inktpad Barn DoorCD10658 Knipvel Statue of Liberty America Collection Yvonne Creations
Leuk dat je weer langs geweest bent (en nog leuker als je een berichtje achter laat!).
xxx Margreet


5 opmerkingen:

 1. Echt een kaart in de amerikaanse stijl. Mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave stans heb je mogen gebruiken en er een mooie kaart mee gemaakt. De pijlen zijn een leuke touch.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor!!!
  Ook de sterrenrand past perfect bij het thema.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kaart, Margreet!!!

  Groetjes Giny

  BeantwoordenVerwijderen