Pagina's

maandag 18 april 2016

Geniet nu!

Ook voor de blogpost van vandaag ben ik aan de slag geweest met de prachtige Springtime Collectie van Precious Marieke.
Deze keer met de mooie embossingfolder, de Flowery Nesting frames, de waterput en de stempels.


De basiskaart is gemaakt met de grootste mal van de Flowery Nesting frame. Deze heb ik aan de bovenkant iets over de rand van het dubbele papier gelegd en gesneden. Hierdoor blijven de bovenste bloemblaadjes aan elkaar zitten.
Met het op één na grootste frame heb ik uit wit kaartkarton nog een bloem gesneden en die met de mooie embossing folder door de machine gedraaid.


De waterput heb ik weer uit verschillende lagen opgebouwd. Zo krijg je een mooi effect en komt er ook diepte in de snijmal.


Het middelste gedeelte van de embossingfolder heb ik nogmaals met kraft door de machine gedraaid, daarna uitgeknipt, met inkt bewerkt en op de witte basis geplakt.
De tekst die ik er op gestempeld heb komt van de nieuwe Springtime Clearstamps van deze serie. Een prachtige sheet met heel veel mooie teksten.


De bloem is gemaakt met de kleinste twee mallen van de Flowery Nesting frames. Ik heb ze beide 3x gestanst uit een koffiefilterzakje, een heel klein beetje nat gespoten met een verstuivertje, opgefrommeld en na het drogen weer voorzichtig open gevouwen
De takjes die er onder zitten zijn gemaakt met Bille's Flourishes, een oudere mal met hele mooie blaadjes.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 http://www.kreatrends.nl/PM10053-Snijmal-Precious-Marieke-Wishing-Well-wensput-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/PMEMB10007-Embossingfolder-Springtime-Precious-Marieke-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/PMCS10008-Clear-stempel-Springtime-teksten-Precious-Marieke-|-hobbywinkel

    http://www.kreatrends.nl/Nellie-Snellen-Ink-Applicator  http://www.kreatrends.nl/Kraft-papier-A4-300-grams-Joy!Crafts-%288089/0203%29


Bedankt weer voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen:

  1. Mooie stijlvolle kaart. Prachtig die witte bloem.
    groetjes Angeliuqe

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt er een prachtig kaartje van gemaakt.
    De witte bloem maakt het helemaal af.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen