zaterdag 30 januari 2016

Let's Party

Wie is er nou niet in voor een feestje, toch? Dit schattige olifantje in ieder geval wél.
Hier kun je zien hoe ik de gegolfde mal (de andere heb ik in mijn vorige DT post al laten zien) aan beide zijden van het cardstock heb gebruikt. Daarna heb ik hem over een dubbelgevouwen kaart geplakt.
Hier een close-up van zo'n schitterende bloem die in de webwinkel van Kreatrends te koop is.
Hierboven en hieronder de losgeknipte tekst van de Let's Party mal. Hij was nl. voor deze kaart te groot om aan elkaar te laten zitten.
Hieronder het leuke olifantje, dat in de opening van die gave Crealies mal zit. Zo leuk om mee te werken: op de site van Crealies staan patronen bij de betreffende mal. Die kun je uitprinten en dan kun je precies zien hoe en waar je de mal kunt gebruiken. Na het stansen kun je 8 delen openvouwen. Ik heb speciaal dubbelzijdig papier gebruikt, zodat het omgevouwen gedeelte meteen afgewerkt is. Maar je kunt natuurlijk ook zelf driehoekjes aftekenen en opplakken. Ik vond het wel feestelijk staan om de delen om te rollen (om de achterkant van een penseeltje heen).
Nou, ik hoop dat ik het jullie duidelijk uitgelegd heb en dat jullie er ook mee aan de slag gaan.
Laat het me weten en ik kom je creatie bewonderen!
Onderstaande producten komen uit de webwinkel van Kreatrends.
Crealies X-tra Fold Open Die no.2- achthoek 8 delen CLXTRA02   LR0395 Creatables snijmallen Border set Wave 55571-af21 Dixi Artificial Flowers chrysanten wit  6002-0427 Noor! snijmal Lets party  XQR-M Koi Waterbrush medium  22108 Watercolor paper pad CTUY001 Daubers Crafts Too - vingersponsjes Clear stempel Bella's Party  Ranger Archival Ink Jet Black (AIP31468)  Distress inktpad Barn DoorDistressinkt Broken ChinaDistress inkt Fired Brick Distressinkt Pumice StoneDistressinkt spun sugar
xxx Margreet6 opmerkingen:

 1. Zo gaaf kaartje. Mooie kleurtjes.
  Xx Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijkerd Margreet. Gaaf zoals de opening in de kaart gemaakt is en die gegolfde zijkanten geven ook een apart effect. Leuk...:)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty, Margreet.
  Prachtige kleurtjes .

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi

  Tof kaartje en leuke zig zag malletjes.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen