maandag 25 januari 2016

Hugs and Kisses

Een kaart met bloemen heb ik om vandaag aan jullie te laten zien. Deze kaart is gemaakt met een  prachtige mal van Dutch Doobadoo.


De mal past precies op papier van 15 x 30 cm. De zijkanten ril je door de gleuven van de mal en het midden teken je af en snij je los (alleen het stukje op het middelste deel van de kaart blijft vast zitten).
Voor deze kaart heb ik papier uit het nieuwste papierblokje van Marianne Design: Country Style gebruikt.


De zijkanten heb ik versierd met de nieuwste randmal van Marianne Design op de buitenste flap (hierbij heb ik de binnenkant na het snijden netjes weggeknipt zodat je een losse rand krijgt) en de leuke ronde vlindermal van Mery's (deze vlindermal is nu in de aanbieding bij Kreatrends).


Ik heb de gesneden mal in 4 stukjes geknipt zodat er in elke hoek een vlindertje vliegt.


Op het middelste gedeelte heb ik allerlei leuke dingen verwerkt zoals onder andere de vlinders, die op de zijkanten van het knipvel staan. Zonde om weg te doen.


De label heb ik gesneden met een mal van Sizzix. Hier heb ik een klein labeltje op geplakt wat op het knipvel afgebeeld is en daar de tekst "Miss you... "op gestempeld. De keine mini-labeltjes zitten ook bij de set van Sizzix en heb ik in de hoek van de grote label geplakt. Het strikje is gemaakt met Natural Hennep Cord in 2 kleuren. Aan de achterkant van het strikje heb ik iets lijm gesmeerd zodat de strik niet los raakt.


De tekst "Hugs & Kisses" heb ik gestempeld op designpapier en komt, net als de tekst hierboven, van de Clearstamp sheet Roses van Noor!Design.


Achter het mooie plaatje van Studio Light heb ik een prachtige oudere mal van Marianne Design gezet.
Ook hier een klein vlindertje van het knipvel.


En dan nog even de kaart in z'n geheel als ie plat ligt.
Als je op de foto's klikt komen ze groter in beeld.

Materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/470.713.302-Dutch-Doobadoo-Swing-Card-Art-Romance  http://www.kreatrends.nl/LR0396-Creatables-snijmal-Curved-Border-|-hobbywinkel   http://www.kreatrends.nl/Pretty-Papers-Bloc-Country-Style-|-hobbywinkel-papierblokken   http://www.kreatrends.nl/658784-Framelits-Tag-Collection-Tim-Holtz

 http://www.kreatrends.nl/Creatables-LR0236-snij-embossingmal-Anjas-large-oval  http://www.kreatrends.nl/6002/0244-Mery-snij-embossingmal-rond-vlinder  http://www.kreatrends.nl/6410/0310-Joy!-stempel-Roses   http://www.kreatrends.nl/STAPJBS1294-Knipvel-bloemen  http://www.kreatrends.nl/41095-gehaakt-kant-naturel

http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain  http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool


Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen: