maandag 11 januari 2016

Earth laughs in flowers

Hallo allemaal.
Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een kaart te laten zien die ik gemaakt heb met allemaal mooie nieuwe spullen die in de webwinkel verkrijgbaar zijn.


De basisvorm heb ik gesneden met een mooie stans van Crealies. Deze werkt heel gemakkelijk en handig en is staand (zoals deze kaart) of liggend te gebruiken.


De roosjes zijn geëmbost met een nieuwe embossingsfolder van Marianne Design. Ik heb de roosjes een kleurtje gegeven door de embossingfolder alleen op de roosjes te bewerken met Distress Ink Wild Honey waarna ik 'm met het papier door de trouvaille gedraaid heb.
De blaadjes heb ik heel voorzichtig met een wattenstaafje bewerkt met de kleur Shabby Shutters nadat het papier uit de embossingfolder kwam.


Het mooie plaatje is van een nieuw knipvel van Marianne Design en heb ik geplakt op de leuke, al oudere Craftable CR1251 Tiny's Hearts.


De tekst is van Noor!Design en vind ik zo mooi. Bloemen zijn zo mooi om te zien, daar wordt je zeker vrolijk van.


Aan de zijkant heb ik de prachtige nieuwe snijrand van Marianne Design verwerkt. Deze kan je ook goed gebruiken als rand aan je kaart want alleen de buitenkant wordt maar losgesneden. Ik heb het papier hier ook met Wild Honey bewerkt om een mooie eenheid te krijgen met de roosjes.


Hier nog even een foto van het zijaanzicht van de kaart.

Gebruikte materialen uit de webwinkel:

http://www.kreatrends.nl/Crealies-Create-A-Card-no.-5-stans-voor-kaart-CCAC05|-hobbywinkel-snijmallen  http://www.kreatrends.nl/DF3423-Designfolder-embossingfolder-Rozen|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/LR0396-Creatables-snijmal-Curved-Border-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/CR1251-Craftables-snijmal-Tinys-hearts  http://www.kreatrends.nl/EWK1239-Knipvel-Els-Wezenbeek-Country-Style-Heartshttp://www.kreatrends.nl/6410/0311-Noor!-Clear-stempel-Cherry-Blossom-Tree  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Shabby-Shutters  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Wild-Honey  

 Als je op de plaatjes klikt komt je direct in de webwinkel bij het betreffende product.

Bedankt weer voor het langskomen en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Prachtig en fleurig kaartje.
  Xx Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie warme kaart Henriëtte. Zo mooi zoals je met die distressinkt en de embossingfolder aan de slag bent gegaan. De zon lijkt te gaan schijnen als je naar deze kaart kijkt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi Henriette.
  En lekkere vrolijke kaart!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart mooie kleurencombinatie een toppertje.
  ps ik geef een candy weg.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooie kaart Henriette!
  Heel mooie kleurencombinatie!

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen