zaterdag 16 januari 2016

Coffee and friends

Wat zijn er dit jaar toch weer leuke materialen uitgebracht!
Ik ben aan het stoeien geweest met o.a. een stempel van Stamping Bella en stansen van Marianne Design.
De label heb ik 2x van verschillend designpapier uitgestanst en op elkaar geplakt. Bovenaan een strik gemaakt van 2 kleuren satijnen lintjes (uit kleding geknipt). De tekststempel zit in 1 verpakking met de dames.
De randstans heb ik ook 2x van verschillend design gestanst en iets verspringend over elkaar geplakt. In deze verpakking zit ook nog een andere rand (die laat ik een andere keer wel zien).
Hennie heeft een aantal stempels van Stamping Bella in haar assortiment opgenomen. Ik hou wel van deze langbenige dames en het zijn leuke stempels om in te kleuren! De randen heb ik wat bewerkt met distress inkt.
Tenslotte nog de bloementoef. Hiervoor heb ik een bosje Flower Sterms ingeklemd tussen 2 grotere bloemen. Er onder een oude blaadjesstans van Joy! geplakt.
Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan.
Ik heb onderstaande materialen uit de webwinkel van Kreatrends gebruikt:
55572-fs33 Dixi flower sterms creme  6370-0068 Artificial Flowers wit-creme  Uptown Girls Clarissa and Camille share a cafe LL130CR1352 Craftables snijmallen Labels (basic shape)LR0395 Creatables snijmallen Border set Wave  Distress inkt Aged MahoganyRanger-Ink-Blending-FoamTH Ink Blending Tool snijmal bladeren vintage flourishes

4 opmerkingen: