Pagina's

maandag 30 maart 2020

Fijne dag, veel liefs

Wat een moeilijke tijd maken we nu mee.
Zeker ook Hennie, de eigenaresse van Kreatrends. Ze heeft om gezondheidsredenen de webwinkel tijdelijk gesloten maar wij als DT-team gaan gewoon door met het plaatsen van kaarten hier op het blog. Blijven jullie ook langs komen?
Deze easelkaart is gemaakt met allemaal mooie materialen van Kreatrends.


Het papier komt uit papierblok Sweet dreams, dit is eigenlijk een babyblokje maar je kan er ook prima andere soorten kaarten mee maken.


De mooie hexagon is van Craft Emotions. Ik heb 'm gesneden uit wit kaartkarton, de deeltjes die er uit komen op kleur gebracht met alcohol markers en daarna weer terug geplaatst. Nu is het net een mozaïekje.
De bloemen zijn gemaakt met een al wat oudere mal van Marianne Design. Eigenlijk zijn het klaprozen maar nu in het roze ogen ze gelijk heel anders.
De tekst paste precies in het hartje. Hier en daar nog een klein bloemetje en het bovenste gedeelte van de kaart is klaar.


Om de bovenkant staande te houden zit op het liggende gedeelte van de kaart een strook die verhoogd is opgeplakt. Ook hierop zitte een tekst en een bloem.


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/115633-0517-Craftemotions-snijmal-frames-hexagon  https://www.kreatrends.nl/CR1501-Craftables-punch-die-Daisies  https://www.kreatrends.nl/Marianne-Design-Creatables-Zonnebloem-LR0545  https://www.kreatrends.nl/LR0587-Creatables-snijmal-Poppy  https://www.kreatrends.nl/CR1461-Craftables-Nest-die-hearts 

https://www.kreatrends.nl/CS1050-Clearstamps-Handgeschreven-Veel-liefs  https://www.kreatrends.nl/MB0184-Knipvel-Matties-Mooiste-Spring  https://www.kreatrends.nl/PB7055-Pretty-Papers-Elines-Sweet-dreams

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking: