Pagina's

maandag 2 maart 2020

Lente

Ik ben zo aan de lente toe na al die wind en regen van de laatste tijd dat ik met een aantal prachtige nieuwe materialen van Marianne Design en Craft Emotions aan de slag ben gegaan en een frisse lentekaart gemaakt heb.


De basis is gemaakt met een mooi stencil van Dutch Doobadoo. Deze heb ik gemat met oud papier van Noor!design uit eigen voorraad. Helaas is deze uit de collectie maar ik vond 'm er zo goed bij passen dat ik het niet kon laten om de restjes die ik thuis had toch te gebruiken.


Op de zijkanten van de kaart heb ik een prachtige oudere snijmal van Marianne Design, de LR0518 gebruikt. Deze blijft aan het papier vastzitten. Op dat vaste stuk cardstock zijn leuke bloemetjes verwerkt, gemaakt met de nieuwe punch die Daisy's. Alle bloemen zijn gekleurd met potloden, opgebold en in het midden voorzien van een wit hartje.


Op de mooie nieuwe snijmal Frames Hexagon van Craft Emotion zijn de tekst en het lieve plaatje verwerkt.
De gestempelde tekst komt van stempelset Handgeschreven -veel liefs waar nog veel meer leuke teksten op staan.
De tekst Lente is ook een snijmal van Marianne Design en zit verhoogd op de kaart verwerkt.
Onderaan nog de grasrand klaver van Craft emotion waarbij ik de klavertjes voor deze keer omgetoverd heb in bloemen door ze ook met potloden te kleuren en te voorzien van witte bloemhartjes.


Ik vond het weer heel leuk om met deze prachtige materialen aan de slag te mogen om je te inspireren.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/115633-0257-Craftemotions-snijmal-grasrand-klaver   https://www.kreatrends.nl/CR1501-Craftables-punch-die-Daisies  https://www.kreatrends.nl/LR0645-Creatables-snijmal-Lente  https://www.kreatrends.nl/LR0518-Creatables-snijmal-Anjas-flower-wave

   https://www.kreatrends.nl/MB0184-Knipvel-Matties-Mooiste-Spring

Klik je op bovenstaande plaatjes dan kom je direct bij het product in de webwinkel terech.
Leuk dat je langs bent geweest en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten