Pagina's

maandag 27 mei 2019

Huisje Boompje Feestje

Feestelijke kaarten, wat zijn ze leuk om te maken. Vandaag laat ik jullie een kaart zien waar je helemaal niet zoveel materiaal voor nodig hebt.


De basis is een kaart van 15 x 10,5 cm (wat een dubbelgevouwen A5 papiertje is). Ik heb 'm gemat met papier uit het mooie papierblok Soft Pastels van Marianne Design.  Alvorens dit op de kaart te plakken heb ik de prachtige Creatable Anja's Swirl er op gelegd en daarmee de bovenste hoek gesneden. Hieronder heb ik roze papier uit het papierblok geplakt zodat de prachtige mal nog mooier uitkomt.
Met de gekartelde snijrand die bij deze set hoort heb ik een stuk papier voor de onderkant van de kaart gesneden en die opgeplakt.


Deze  stempels en snijmal set is ook heel erg leuk. Je kan best veel teksten mee samenstellen zodat de set heel veel mogelijkheden biedt. Zeker een aanrader!


De mooie poppy oftewel klaproos heb ik deze keer gesneden uit papier wat ook uit het Soft pastels papierblok komt. Zo krijg je weer een heel ander soort bloem.


Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren.
De gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

https://www.kreatrends.nl/LR0584-Creatables-snijmal-Anjas-swirl-corner https://www.kreatrends.nl/LR0587-Creatables-snijmal-Poppy https://www.kreatrends.nl/KJ1728-Snij-stempelset-Karins-Feestje  https://www.kreatrends.nl/PK9157-Pretty-Papers-bloc-Soft-pastels

De materiaalplaatjes hierboven staan gelinkt dus één klik er op en je bent gelijk waar je wezen moet in de webwinkel.
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten