Pagina's

maandag 1 oktober 2018

Kerstmis

Deze kerstkaart heb ik gemaakt met allemaal mooie nieuwe producten van onder andere Dutch Doobadoo, Marianne Design en Craft Emotions die verkrijgbaar zijn bij Kreatrends .


Als basis heb ik de grote ticketmal van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze heb ik gemat met papier uit het leuke Swedish winter papierblok van Marianne Design. Prachtig papier in leuke Zweedse motieven dus lekker stoer.


Opengeslagen ziet de kaart er zo uit. Hier kan je gelijk al zien dat ik de grote ster 2x gemaakt en aan beide kanten van het kleinste gedeelte van de ticketmal geplakt heb. Hierdoor wordt het geheel lekker stevig.


Ik heb de prachtige Nordic star gesneden uit 2 verschillende papiertjes, aan elkaar geplakt en afgewerkt met een piepklein sterretje in het midden. Dit kleine sterretje komt van de mooie snijmal Circle and stars van Marianne Design, net zoals alle losse sterren op deze kaart.


Door het dessinpapier niet helemaal vast te plakken bij het matten bleef er een inschuifvak open voor de tag die ik zelf op maat gesneden heb. De tekst op deze tag is gemaakt met de mooie lettering snijmallen van Craft Emotions. Aan het uiteinde van de tag heb ik een halve Nordic star geplakt zodat de tag gemakkelijk gepakt kan worden.
Het leuke plaatje heb ik verwerkt in de mooie snijmal Circle and stars, waar ik ook nog extra losse sterren op verwerkt heb.


Deze leuke boompjes heb ik met 3 verschillende kleuren Memento inkt kleur gegeven. Welke dat zijn kan je vinden in de materiaallijst hier onderaan het blogbericht.


Nog even een close-up van de prachtige Lettering snijmallen van Craft Emotions.


Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/CR1449-Craftables-snijmallen-Nordic-star  https://www.kreatrends.nl/LR0556-Creatables-snijmallen-Forest-trees-(set-of-3)  https://www.kreatrends.nl/CraftEmotions-Die-alfabet-handlettering-hoofdletters-Card-115633/0426  https://www.kreatrends.nl/CraftEmotions-Die-alfabet-handlettering-kleine-letters-Card-115633/0427

 https://www.kreatrends.nl/PK9159-Pretty-Papers-Bloc-Swedish-winter  https://www.kreatrends.nl/VK9570-Knipvel-Ilses-funnys  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Bamboo-Leaves-MD707

   https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Olive-Grove-MD708  https://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain  https://www.kreatrends.nl/Aurelie-mini-ink-blending-tool-applicator

Ik vond het weer heel leuk om je te mogen inspireren met deze prachtige materialen.
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte  

1 opmerking:

  1. wat een supermooie kaart ! de kleurtjes, het modelletje en al die laagjes, details, super hoor !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen