donderdag 29 maart 2018

2 vetplantjes


Ik heb 2 potjes gemaakt voor de succulenten (vetplantjes) en ik heb hiervoor 1 WC rol doormidden gesneden.
Ingesmeerd met zwarte gesso en dit goed laten drogen. Hieroverheen met de Mask Art Wyber en witte gesso een patroontje aangebracht. Heel netjes gaat dit niet omdat je rond moet werken. Desondanks gaf het toch een leuk effect.
Ook dit weer goed laten drogen. Daarna met mijn vinger groene gilding wax ingewreven.
Met de succulent stans van Marianne Design en met witte flower foam van Leane Creatief bovenstaande vetplantjes gemaakt. Na het stansen heb ik alle onderdelen lichtjes ingesmeerd met de groene gilding wax (zowel boven- als onderzijde). Daarna laag voor laag een beetje om laten krullen met de heattool. Met een lijmpistool alle laagjes op elkaar gelijmd.
Met een cirkelstans een passende cirkel gestanst en op de WC rol geplakt (bijgesneden met een craft mes). De vetplantjes er bovenop gelijmd. Een touwtje om de rol gewikkeld als finishing touch.

Onderstaande producten komen uit de webwinkel van Kreatrends:
Flower foam sheets a4 Off White  COOSA Crafts Gilding Wax - groen COC-006 20 ML 470.715.121 Dutch Mask Art Wyber A5 Gesso black claudia Hellmuth ranger870.002.010 Gesso wit Dutch Doobadoo.jpgKoord-twine-flossCR1431 Craftables snijmallen Succulent (pointed)

Ik wens jullie een fijn weekend.
xxx Margreet

1 opmerking:

  1. Wat heb je dat leuk gedaan!!!
    Een super goed idee.....

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen