maandag 2 april 2018

Van Harte

Goedemorgen op deze tweede paasdag.
De kaart die ik vandaag wil laten zien heb ik gemaakt voor Kreatrends met allemaal mooie materialen die in de webwinkel verkrijgbaar zijn.
Als je op de beurs in Hardenberg bent geweest heb je de kaart al in het echt kunnen zien en komend weekend heeft ze deze kaart vast ook bij zich als ze op de beurs in Rijswijk staat.
Vandaag dus op het blog.


De basis van de kaart is gemaakt met een prachtige mal van Dutch Doobadoo die ik grotendeels beplakt heb met papier uit een papierblok van Marianne Design. Welke dat is kan je vinden bij de gebruikte materialen hier onderaan de blogpost.


De bloemen zijn gemaakt met flowerfoam wat ik zelf op kleur heb gebracht met Memento inkt.
Deze keer heb ik mijn strijkijzer gebruikt in plaats van de heattool om de bloemen te maken en ik moet zeggen dat dat ook een erg mooi effect geeft.


Achter het lieve plaatje heb ik de mooie embossing folder gebruikt (beide van Marianne design).
De bloemen heb ik heel voorzichtig met Memento kleur gegeven.


Ook leuk is de snijmal van het bosje bloemen wat je natuurlijk niet alleen voor trouwkaarten hoeft te gebruiken.


Ik vond het weer heel leuk om jullie met deze mooie materialen te mogen inspireren.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 https://www.kreatrends.nl/CR1430-Craftables-snijmallen-Succulent-(round)  https://www.kreatrends.nl/CR1432-Craftables-snijmallen-Herbs-leaves  https://www.kreatrends.nl/DF3444-Design-folder-de-luxe-Anjas-flower-border

 https://www.kreatrends.nl/LR0505-Creatables-snijmal-Bridal-Bouquet-Marianne  https://www.kreatrends.nl/Flower-foam-assortment-set-6-white-green  https://www.kreatrends.nl/PK9153-Pretty-Papers-bloc-Sweet-Romance  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Angel-Pink-MD404

https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-Rose-Bud-MD400  https://www.kreatrends.nl/Memento-Dew-Drop-inktkussen-New-Sprout-MD704  https://www.kreatrends.nl/Sponsstokjes-dabbers-20-mm,-10-stuks

Leuk dat je dit bericht gelezen hebt.
Kom je ook nog naar de creabeurs in Rijswijk die van 6 t/m 8 april gehouden wordt?
Misschien zie ik je dan want ik ben er op vrijdag 6 en zaterdag 7 april weer te vinden achter kraam L04 van Kreatrends. Op het kaartje hieronder staat met pijltjes aangegeven waar je ons precies kan vinden.


Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen: