Pagina's

zaterdag 22 oktober 2016

Butterflies


Dit wordt een lange post, dus neem er een kopje koffie of thee bij, zou ik zeggen.
Ik heb een aantal kaartjes gemaakt met de leuke butterfly stans van Yvonne Creations. Ook het designpapier hoort bij deze serie, evenals de knipvellen.
 Er hoort ook een clear stamp met teksten bij, waarvan dit 1 van de teksten is.
De vlinders in de stans heb ik met Versamark beïnkt en er daarna clear embossingpoeder overgedaan en dit verhit met de heattool. Op de onderste foto kun je zien dat het wat glanst.
De foto hieronder is wat wazig, maar de bedoeling dat je het 3D effect kunt zien, is wel gelukt.
                                       

En dan de volgende kaart.
Eigenlijk hetzelfde verhaal, alleen heb ik nu de vlinders en de rups nogmaals gestanst van dezelfde kleur cardstock als van de basiskaart.
 Het lieve poesje is ge3Deet (wat een gek woord...hihi).
Hieronder zie je de lachende rups. De randen van de lichte stans wat beïnkt met distress inkt (peacock feathers).
 En hier de gekleurde vlinders er op geplakt.
En dan de laatste kaart.
Hiervoor heb ik het restje papier van bovenstaande kaart gebruikt. Ik vond dat zulk mooi papier, dat ik het helemaal op heb gemaakt.
Voor de basiskaart heb ik eerst een embossingfolder gebruikt. Hieronder zie je de grote vlinder (aparte bijbehorende stans) in 2 kleuren gestanst en op elkaar geplakt. De lichte vlinder heb ik  beïnkt met distress inkt (shaded lilac). Wat parels als lijfje opgeplakt.
                                      
 En dit is de 2e tekst van de clear stamps. Ook hiervan de randjes met shaded lilac beïnkt.
Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven met deze mooie vlinderspulletjes.
Alle onderstaande producten komen uit de webshop van Kreatrends. Eén druk op het artikel brengt je direct bij het betreffende product.
CD10739 Knipvel Yvonne Creations Butterfly Animals  BGS10004 Achtergrondpapier Yvonne Creations Butterfly  BGS10005 Achtergrondpapier Yvonne Creations Butterfly  BGS10006 Achtergrondpapier Yvonne Creations Butterfly  YCCS10024 Stempel Yvonne Creations tekst Butterfly Collection  YCD10064 Snijmal Yvonne Creations Butterfly frame  PMEMB10001 Embossingfolder Precious Marieke Condolence  Distress inkt pad Shaded LilacDistress inkt pad Peacock FeathersRanger-Ink-Blending-Foam  CT21547 Edge Crimper paper distresserPMA4012000E heat tool pink eur..jpg PMA 4021000 Embossingpoeder clear PapermaniaTsukineko VersaMark Watermark stamp pad 
xxx Margreet

2 opmerkingen: