zaterdag 8 oktober 2016

Hoera een meisje!

Ik mocht aan de slag met de nieuwe Baby Collection van Amy Design.
Ik ben begonnen met het rompertje van Dutch Doobadoo na te tekenen op cardstock. Daarna nog een maatje kleiner op designpapier. Na het uitknippen heb ik alle randjes beïnkt met TH distress inkt en heb toen de 2 lagen op elkaar geplakt.
Bovenaan wat plakparels geplakt. In deze collectie zit een verpakking met 4 tekststansjes, waarvan ik er 2 heb gebruikt. Ik heb ze van wit cardstock uitgestanst en ze daarna lichtjes gekleurd met TH distress inkt. De banner heb ik op cardstock geplakt en rondom uitgeknipt (ik vond dat de tekst er dan iets beter uitsprong).
Ook de kinderwagen heb ik van wit cardstock uitgestanst en beïnkt. Daarna een gedeelte nagetekend op cardstock en er achter geplakt. Onderaan kun je nog weer wat plakparels zien.
Als je binnenkort naar een beurs gaat, kun je alle laatste creaties van het DT-team in het echt zien!
Als je op onderstaande producten klikt, kom je meteen bij dat product in de webwinkel terecht. Lekker makkelijk als je iets wilt bestellen.

ADD10054 Snijmal Amy Design Baby Collection kinderwagen  ADD10055 Snijmal teksten Amy Design Baby Collection  ADPP10012 Achtergrondpapier Baby Collection Amy Design  470.713.595  Dutch Doobadoo Card Art rompertjePI2018 Pickup Basic Linnen papier Mint  TH Ink Blending ToolRanger-Ink-Blending-FoamDistress inkt Iced Spruce
Leuk dat je langs geweest bent en een reactie wordt heel erg gewaardeerd!
xxx Margreet

1 opmerking: