maandag 31 oktober 2016

Een Kersthanger en leuk beursnieuws

Voor de blogpost van vandaag mocht ik weer met mooie materialen uit de webshop van Kreatrends aan de slag, deze keer met de prachtige snijmal Ice Crystal van Amy Design die ik gecombineerd heb met mooie nieuwe mallen van Marianne Design.


Deze kerstkaart is geen gewone kaart maar een hanger geworden. Hiervoor heb ik de Ice Crystal 2x gesneden uit spiegelkarton waarbij ik de mal 1x op het gespiegelde gedeelte en 1x op de achterkant van het spiegelkarton heb gelegd zodat aan beide kanten van de kaart het spiegeleffect naar voren komt.


Het leuke kerkje is van Marianne Design. Ik heb 'm gesneden uit papier van Marianne Design Driftwood en bewerkt met Distress Ink. Achter de raampjes heb ik een stukje geel cardstock geplakt.
De sneeuw op de kerk heb ik gemaakt met Gesso en Foam Ball Clay van Craft Emotions.
Het dubbelgeslagen lint heb ik bovenaan de hanger tussen de ster geplakt.


Ook deze huisjes horen bij dezelfde mallenset als waar het kerkje in zit.
De bomen zijn gemaakt met de kerstboom mal van Noor!design. Ik heb ze korter gemaakt zodat de maat van de bomen bij de huisjes past. Ook deze huisjes heb ik op dezelfde manier besneeuwd als de kerk terwijl de bomen alleen met Gesso bewerkt zijn.


En dan de achterkant van de hanger. Ik heb 'm simpel gehouden en er alleen de tekst, gesneden met een mooie mal van Precious Marieke, op geplakt.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/ADD10079-Snijmal-Wintertide-Ice-Crystal-Frame-Amy-Design http://www.kreatrends.nl/Creatables-LR0443-snijmallen-Austrian-Village-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/PMA-164500-A4-Spiegelkarton-|-basiskarton http://www.kreatrends.nl/PM10072-Snijmal-Prettige-Feestdagen-Spirit-of-Christmas-Precious-Marieke   http://www.kreatrends.nl/6002/2056-Snijmal-Joy!-Crafts-Christmas-Trees- http://www.kreatrends.nl/870.000.000-Structuurpasta-wit-Dutch-Doobadoo


Deze kaart is, naast nog veel meer voorbeeldkaarten, te zien op de Kreadoe van 2 t/m 6 november in Utrecht bij kraam 7B045-7B047. Kom langs bij de kraam, er is een Selfie-actie waarmee een mooie prijs te winnen is! Wat je precies moet doen kunnen wij je daar precies uitleggen maar ik kan alvast zeggen dat het zeer de moeite waard is!
Zelf ben ik er ook een aantal dagen aanwezig dus misschien tot ziens!
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

 1. Dan kom ik zeker even een kijkje nemen.
  Zondag staat er een dagje KreaDoe op het programma. Ik heb er kei veel zin in.
  Tot zondag...

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt heel erg mooi.
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen