maandag 17 oktober 2016

Wij wensen jullie...

Hallo allemaal, vandaag is het weer mijn beurt om hier een blogpost te verzorgen.
Ik heb er voor gekozen om een kerstkaart te maken, we hebben er tenslotte genoeg nodig over een poosje en er zijn zoveel prachtige materialen om mee te werken.


Voor de basiskaart heb ik gebruik gemaakt van de grootste mal van de set van Amy Design Christmas Greetings. Onderaan het bericht staan plaatjes zodat je kan zien welke materialen ik bedoel.
Deze grote mal heb ik aan de bovenkant iets over de rand van een dubbele kaart gelegd zodat aan de bovenkant de kaart op een paar punten aan elkaar blijft zitten.
De kaart is gemat met mooi papier van Marianne Design.


Op deze foto kan je zien wat ik bedoel.
De mooie grote swirl met hulstblaadjes heb ik 2x gestanst en daarbij van de groene variant alleen de blaadjes afgeknipt.
Ook voor de besjes zit er een stansje in de set.


Wat een mooie tekst zit er op de Clearstamp Sheet die bij het thema Christmas Greetings hoor.
De stempel moet voor het gebruik wel even een paar keer goed schoongemaakt worden maar daarna krijg je prachtige afdrukjes.


Ook deze stempel komt van dezelfde sheet.
Ik heb de stempel met 3D kit op een leuke oudere mal van Amy Design Brocante gezet. Wat passen de mallen leuk bij elkaar!
Zo zie je maar dat je "oud" en "nieuw" vaak heel goed met elkaar kan combineren!

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

   http://www.kreatrends.nl/ADD10032-Snijmal-Amy-Design-Brocante-Christmas-Label   http://www.kreatrends.nl/ADCS10009-Stempel-teksten-Christmas-Greetings-Amy-Design   http://www.kreatrends.nl/PK9125-Pretty-Papers-Bloc-Victorian-Christmas-  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain  http://www.kreatrends.nl/Ranger-Ink-Blending-Tool  http://www.kreatrends.nl/Kraft-papier-Joy!-Crafts-15x30-cm-300-grams-(8089/0206) 

Klik je op de plaatjes hierboven dan ga je naar de webwinkel naar het desbetreffende product.

Bedankt voor je aandacht en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Prachtig deze kerstkaart!
    Echt een plaatje om naar te kijken.

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen