maandag 30 mei 2016

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag!

Ik heb weer mogen werken met prachtige materialen uit de webwinkel en heb gebruik gemaakt van één van de laatste nieuwe mallen van Dutch Doobadoo en Marianne Design en die gecombineerd  met mallen die al langer in de webwinkel staan.


Allereerst heb ik de grootste maat van de Dutch Doobadoo Shape Art 4 mal nagetekend op wit kaartkarton en uitgeknipt.
Uit het leuke Rustic Wood blok van Marianne Design heb ik twee dessinpapiertjes gekozen en die gemat op de basiskaart maar dan zo dat op het onderste gedeelte van de kaart een insteekvak ontstaat.


De tekststempel komt van Clearstamps Banners van Noor!Design. Hier staan heel veel leuke teksten in het Nederlands op. Ik heb 'm gestempeld op Kraft en iets golvend op de kaart verwerkt zodat het label nog gemakkelijk uit het insteekvak genomen kan worden.


Op de rand van het insteekvak heb ik de prachtige mal van Marianne Design gezet. Deze heb ik gesneden uit wit kaartkarton en bewerkt, toen het papier nog in de snijmal zat, met Distress Ink Walnut Stain.
Het kantje is uit eigen voorraad.


Van de prachtig snijmal Petra's Waterlilly van Marianne Design heb ik de grootste bloem en de stampermal gebruikt voor het maken van deze bloem.
Ik heb de grote bloem gesneden uit wit kaartkarton. Daarna heb ik 'm in het geheel licht bewerkt met Distress Ink Tattered Rose en aan de randen van de bloembladen de kleur nog een beetje extra aangezet. Na het opbollen van de bloemdelen heb ik de beide bloemen in het midden op elkaar geplakt.
De stampers heb ik bewerkt met Squeezed Lemonade en een heel klein beetje Walnut stain om de hardheid van het geel iets minder te maken.
In het midden nog een plakparel de de bloem is klaar.
Is ie niet prachtig?


Het label dat in de kaart gestoken zit is gemaakt met een prachtige snijmal van Marianne Design Birds. Ik heb deze mal gesneden, geëmbost en geïnkt, het ovaal van de mal uitgeknipt en dat ovaal nog weer gemat op Kraft zodat er een mooi label ontstaat.
Het lieve plaatje van Mattie komt hierop heel goed tot z'n recht.
Zomaar een idee om de prachtige mal eens op een andere manier te gebruiken.

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

 http://www.kreatrends.nl/LR0421-Creatables-snijmal-Anjas-Arch-Border-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/Creatables-LR0351-snijmal-Birds-Marianne-Design  http://www.kreatrends.nl/LR0406-Creatables-snijmallen-Petras-Waterlilly  http://www.kreatrends.nl/MB0151-Knipvel-Matties-Mooiste-Sea-2

 http://www.kreatrends.nl/6410/0410-Clear-stempels-Banner-teksten-|-hobbywinkel http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Tattered-Rose  http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Squeezed-Lemonade http://www.kreatrends.nl/Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Walnut-Stain

 http://www.kreatrends.nl/PK9124-Pretty-Papers-A5-Rustic-Wood


Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte


3 opmerkingen:

  1. prachtig gewerkt met materialen en een hele mooie kaart gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend kaartje. Mooi met al die verschillende materialen.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen