maandag 16 mei 2016

Relax and Enjoy!

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb  met prachtige mallen van Marianne Design die sinds begin mei in de webwinkel te verkrijgen zijn.


Wat is de maritieme lijn leuk! Ik heb mogen werken met mallen, een knipvel en een clearstamp van Marianne Design die ik gecombineerd heb met papier en clearstamps van Joy!crafts. 


Deze prachtige nieuwe mal heb ik bewerkt met de oudere Grunge clearstamp van Noor!Design zodat de perkamentrol een oudere look krijgt waarna ik de tekst er op heb gestempeld.


De vogel komt van een mooi knipvel van Mattie waarvan ik alleen de twee vogels uit het kleine plaatje met de vuurtoren geknipt heb. Deze vogel vliegt net weg met een visje in z'n bek.


En deze vogel zit op de golven net boven de visjes die onder 'm door zwemmen.


Het visnet is gestempeld waarna ik alle mazen van het net voorzichtig uitgeknipt heb. Het was een heel werk maar het resultaat was dat werk dubbel en dwars waard. Hier en daar zitten er vissen en zelfs een zeepaardje in het visnet die zijn gemaakt met de leuke Craftables Punch Die Fish. Een superleuke mal waarmee je in één keer een heleboel visjes uitstanst.


Als laatste nog even een foto van het prachtige zeilschip. Ik heb 'm twee keer gesneden waarbij ik de witte zeilen uitgeknipt en daarna heb opgeplakt op het uit kraft gesneden schip voor een mooi resultaat.

Houden jullie er ook van om maritieme kaarten te maken? Dan zijn deze mallen en stempels zeker een aanrader. Klik je hieronder op de plaatjes dan kom je gelijk bij het desbetreffende product in de webwinkel van Kreatrends terecht!

Gebruikte materialen uit de webwinkel zijn:

http://www.kreatrends.nl/LR0419-Creatables-snijmal-Scroll-|-hobbywinkel  http://www.kreatrends.nl/CR1364-Craftables-Punch-Die-Fish-|-hobbywinkel http://www.kreatrends.nl/TC0839-Clear-stempel-Tinys-Border-Fish-Net-|-hobbywinkel http://www.kreatrends.nl/MB0151-Knipvel-Matties-Mooiste-Sea-2

  http://www.kreatrends.nl/6410/0093-Noor!-Clear-stempel-Grunge  http://www.kreatrends.nl/6410/0409-Clear-stempel-Life-is-a-Journey-|-hobbywinkel  


Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen:

 1. Wat een supermooie kaart Henriette.
  Wat is dat een prachtige mal van het schip.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig henriette erg leuk met al die gave mallen
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen