zaterdag 26 september 2015

Knibbel knabbel peperkoekhuisje

Knibbel knabbel knuisje....ik zie daar een peperkoekhuisje.
Het is gemaakt met een mal uit de Cozy Christmas serie van Yvonne Creations. Trouwens, alles op de sneeuwrand onderaan na, is uit deze leuke winterserie. Ook het papier is van het Cozy Christmas paperpack. Op de zijkanten van het huisje heb ik met gesso van Dutch Doobadoo een sneeuwlaagje gemaakt. Dit heb ik ook op het dak van het huis gebruikt, maar daar heb ik het dun met een penseeltje aangebracht, zodat het meer op glazuur zou lijken.
De kerstslinger heb ik 2x uitgestanst. Eenmaal uit wit karton en eenmaal uit lichtgeel karton. Van de laatste heb ik alleen de lichtjes uitgeknipt en op de lampjes van de witte slinger geplakt. Een priegelwerkje, maar dan heb je ook wat! Achter de raampjes hangen 'gehaakte' gordijntjes.
En dan het schattige plaatje. Ook weer van de Cozy Christmas serie, en wel een 3D knipvel. Ik heb het met een wit randje rondom uitgeknipt en met foam verhoogd opgeplakt. Vóór het huisje heb ik met een Crealies stans een sneeuwrand gemaakt, extra geaccentueerd met gesso.

Ik heb de volgende producten uit de webwinkel gebruikt:

CD10548 Knipvel Yvonne Cozy Christmas Snowman  YCPP10006 Paperpack Yvonne Creations Cozy Christmas  YCD10036 Snijmal Yvonne Creations Cozy Christmas Christmas Lights  YCD10034 Snijmal Yvonne Creations Cozy Christmas Gingerbread House  Crealies On the Edge stans nr 5  870.002.010 Gesso wit Dutch Doobadoo.jpg
Bedankt weer voor het langskomen en mocht je naar de beurs in Hardenberg gaan (of al geweest zijn), daar is dit kaartje in het echt te zien.
xxx Margreet


3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige winterse kaart, Margreet.
  Mooi zoals je de mallen uit de Cozy Christmas serie hebt gebruikt!!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij leukkkkk. Erg mooi geren.
  Xx Ine

  BeantwoordenVerwijderen