maandag 20 oktober 2014

Snow Fun

Hallo allemaal.
Vers van de pers is hier een kerstlabel, gemaakt met de leuke Label Mirror mal, die ik vandaag graag aan jullie wil laten zien.


Ik heb de basis gemaakt van wit Cardstock met daarop papier uit het leuke papierblok van Joy!crafts Warm Christmas. Omdat ik de afstand tussen de basiskaart en het dessin papier toch nog wel wat groot vond heb ik  het dessin papier op Kraft geplakt en toen, een klein randje langs het dessin papier overlatend, afgeknipt. Voordat ik de labels op elkaar heb geplakt heb ik eerst alle randen geïnkt met Distress Ink Walnut Stain voor een mooi effect.


De strik heb ik gemaakt van mooi kant dat in de webwinkel per meter verkrijgbaar is. Ik het het rond gevouwen en met een stukje naaigaren in het midden bij elkaar gebonden. Dan is  het gemakkelijker om het Bakerstwine er vierdubbel omheen te knopen. Ik heb het twine kort afgeknipt, waarbij ik twee stukjes iets langer heb gelaten om de leuke kerstballen van Marieke aan te hangen. Deze kerstballen heb ik ieder 2x gestanst en iets verschoven op elkaar geplakt zodat er leuke randjes zichtbaar zijn.
Daarna heb ik de strikjesmaker gepakt, met twine heel kleine strikjes gemaakt en die als afwerking op de kerstballen geplakt.


Ook het leuke lantaarntje met kaars en hulstblaadjes is van Marieke en horen samen met de ophangbeugel bij elkaar. Ik heb de lantaarn gesneden uit Kraft, bewerkt met Walnut Stain en afgewerkt met de kaars en hulstblaadjes.


De leuke stempel is van Marianne Design samen met tekst stempels: Snow Fun (die ik hier ook gebruikt heb) en Winter Wonderland.
Het zijn Cling stempels die een mooie afdruk geven.


En dan als laatste wil ik jullie nog een foto van de mooie ijskristallen rand van Noor!Design laten zien. Ook al is de mal van vorig jaar, ik blijf 'm mooi en fijntjes vinden. De losse ijskristal past er precies op. Als afwerking heb ik nog ster-plaksteentjes van Marianne Design gebruikt, kleine op de ijskristallen rand en een grote op de kanten strik.

Hier een overzicht van de gebruikte materialen, die te vinden zijn in de webwinkel:

 COL1361 Collectables snijmal Christmas Baubles  PM10010 Snijmal Marieke Candle  PM10011 Snijmal Marieke's kerstbal  6002/2021 Joy! snijmal rand ijskristallen  6002/2018 Noor! snijmal ijskristal 1 - 50 mm  470.713.114 Shape Art Frame Label Mirror  CS 0907 Cling stempel Winter Wonderland  6011/0210 Joy! papierblok Warm Christmas Kraft papier 15 x 30 cm. Distress inkt kussen Walnut Stain  Ink blending tool  Twine Spool Boy 41099 Gehaakt kant naturel 30 mm  CA3112 Plaksteentjes Decoration Stars Winter  6200/0021 Joy! crafts strikjesmaker


Bedankt voor het langskomen en natuurlijk vinden we het leuk als jullie een reactie achterlaten.
Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Snow fun...tag fun...fun voor mij, prachtig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig...en war heb je veel stanzen gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een pracht van een label met al die mooie dingen erop
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooi! Die mini lantaarn vind ik helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen