Pagina's

maandag 3 februari 2014

Een paspopje


Hoi hoi 

Zo deze keer weer een kaartje van mij. 




Er zijn zoveel leuke spulletjes uitgekomen dat je bijna niet weet wat je het eerste wilt gaan gebruiken. Deze keer heb ik gekozen voor een malletje van Marianne Design. Het paspopje. Hij is zo leuk om te combineren met eigenlijk alles. Je kunt hem ook aankleden, maar daar heb ik deze keer niet voor gekozen. Ik heb een kaart gemaakt met de formaten 12 bij 14.5 cm. Daarop heb ik een velletje uit de "pretty papers" blog van Marianne design. Onder aan dit bericht staan alle rechtstreekse linken naar de website.
Ik  heb ook het malletje van Noor! 6002/0258 gebruikt, zodat je net een witte achtergrond krijgt achter het paspopje. Zo valt hij net wat meer op. Met wat bloemetjes een lintje en nog een malletje van Marianne is het helemaal af. 



Misschien hebben sommige van jullie de kaart al gezien op de beurs in Gorinchem. Hopelijk vinden jullie hem weer leuk. Tot de volgende keer weer.....

Groetjes Ine





Hieronder vind je alle ingrediënten voor deze kaart. Klik op de link en je komt rechtstreeks uit in de webshop van Kreatrends.

Handgemaakte bloemen wit assortiment     LR0292 Creatables snij- embossingmal Mannequin     LR0270 Creatables snij- embossingmal Anjas Vintage 2 Ornaments   Zelfklevende parels Silver  PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & Blanc






   lint
mal Noor! Design 6002/0258

6 opmerkingen:

  1. Super leuke kaart Ine...mooie mallen en papier heb je gebruikt.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie, supervrouwelijke kaart, Ine....leuk idee om de paspop 2x te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. weer een prachtig kaartje van jou ine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk gedaan Ine!!!
    Leuke details.
    Mooie mallen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart Ine, dat paspopje is echt superleuk.

    BeantwoordenVerwijderen