maandag 17 februari 2014

Een bloemetje

Hoi hoi

Zo hier ben ik weer met een kaartje voor jullie.
Deze keer weer iets leuk en voor mij ook weer anders. Ik heb namelijk de bloemen in 3d gemaakt. Nu heb ik dat zo'n 15 jaar geleden heel erg veel gedaan maar in de tussentijd dus helemaal niet meer. Maar o wat heb ik er van genoten. En ik denk dat ik het ook zeker weer eens ga doen. Het 3d werk wat ik maak is wel op een andere manier dan wat de meeste van jullie gewend zijn. Ik doe het op de Amerikaanse wijze. Dat is dat je wel alle onderdelen erboven op doet maar je krijgt geen hele dikke kaart. 

Ik ben begonnen met 5 afdrukjes te maken en in te kleuren. Dan uit elk afdrukjes de benodigde onderdeeltjes uitknippen of snijden. (ik zelf snijd altijd alles uit omdat ik dan preciezer kan werken) en met 3d kit opplakken. In de "roosjes" heb ik nog een klein mini roosje geplakt.

Om de stempel mooi uit te laten komen heb ik deze op geplakt op een leuke mal van Joy!
Deze heb ik 2 keer uitgestanst. 1 keer uit zwart en 1 keer uit roze core color. Deze laatste kun je mooi opschuren zodat je het lichte roze er mooi doorheen ziet komen. 
Het design papier komt uit "pretty paper bloc rose garden" 
In de hoeken heb ik nog een leuk metalen hoekje geplakt.Hier onder kun je de rechtstreekse linken vinden naar de producten die ik gebruikt heb voor dit kaartje.

Groetjes IneScrapbook basics Hoekjes met ster 2004  13 - 9999 Bazix cardstock Black    TC0833 Cling stempel Anemones  Color Core cardstock In the Pink  6002/0172 Snijmal Noor! vierkant en hoekje  PK9102 Pretty Papers Bloc : Rose Garden

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Ine, superleuk hoe je die mooie stempel hebt gebruikt en de bloemen 3D hebt opgewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan Ine...ik heb hem op de beurs in het echt gezien en dan is hij nóg mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi, Ine, wat een leuk idee om de stempel in 3 d te doen.
  En de kleurtjes prachtig!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat staat hier een schitterend kaartje te schitteren Ine.
  Prachtige mallen zijn dit.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart Ine.... heerlijk mallen heb je gebruikt...

  BeantwoordenVerwijderen