woensdag 26 februari 2014

Music was my first love

Vandaag laat ik jullie een kaart zien gemaakt met prachtige mallen die in de webwinkel verkrijgbaar zijn en wel van Marianne Design en van Noor!Design.


De basiskaart is gemaakt van donkerbruin Cardstock. Daarop heb ik wit kaartkarton gemat waarvan ik de randjes geïnkt heb met Distress Ink.


Het dessinpapier is van Marianne Design. De bovenste rand heb ik gesneden met de prachtige mal van Marianne Desigt. Daarna heb ik alleen aan de buitenste randjes dubbelzijdig tape geplakt zodat er een label tussen geschoven kan worden.


De label heb ik ook weer van donkerbruin cardstock gemaakt. De bovenste rand is gesneden met een prachtige nieuwe mal van Marianne Design. Op de label heb ik muziekpapier geplakt. De clearstamp is van Noor!Design en past er perfect bij. Het strikje is gemaakt met 3 kleurtjes henneptouw.


En dan de prachtige muzieknoten rand van Noor!Design. Gesneden uit wit kaartkarton en bewerkt met Distress Ink Black Soot.


Het leuke plaatje is van Nellie Snellen. De bloemen zijn handgemaakte bloemen en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Alle materialen die ik op de kaart gebruikt heb zijn verkrijgbaar in de webwinkel. Als je op de foto's hier onder klikt kom je gelijk bij het product in de winkel terecht.

LR0300 Creatables snij- embossingmal Anja's border 6002/0272 Joy! snijmal muzieknoten PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & Blanc Karton muzieknoten A4  NEVI-002 Knipvel Nellie's Vintage Beach 50415 Handgemaakte bloemen wit assortiment Natuurlijk hennep, 0,5 mm, bruin harmonie Distress inkt kussen Black Soot Distress inkt kussen Frayed Burlap 6410/0068 Joy! stempel dance to the music  

We zijn weer heel benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en lezen dat natuurlijk graag. Vrijdag komt er weer een kaart met het thema muziek hier op het blog, dit keer gemaakt door Margreet, dus hou het blog in de gaten.

Groetjes Henriëtte

8 opmerkingen:

 1. Wat mooi Henriette. leuk gedaan met het label.
  Prachtige mallen zijn het, een super mooi geheel bij elkaar!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitteren gemaakt, heel mooi bedacht,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat ontzettend mooi gemaakt zeg, alles zorgvuldig bij elkaar gezocht en het klopt voor 100% Schitterende mallen en plaatje gebruikt en die tekst is gewoon af!
  Liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat supermooi gemaakt Henriette!
  Leuk gebruik gemaakt van de mallen en een leuke tekst die precies bij het geheel past !!

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Wat een prachtige kaart Henriette!
  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk kaartje...leuke mallen heb je weer gebruikt, afgelopen zaterdag heb ik op de beurs in Hardenberg je kaartje al in het echt mogen bewonderen...daar was hij nog mooier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Henriëtte...de mijne vrijdag is idd heeeeel anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart. En prachtige mallen heb je gebruikt!!
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen