vrijdag 31 januari 2014

Over bloemetjes en vogeltjes....


Ik heb deze keer een kaart gemaakt zonder veel tierelantijntjes. 
Ik heb een stuk Color Core cardstock dubbel gevouwen en er een strook uit het Pretty Papers Bloc Noir & Blanc opgeplakt. De vogeltjes zijn uit hetzelfde papierblokje gestanst met een Creatables van Marianne Design.
De bloemen zijn gemaakt volgens een tip uit het Noor! Design Magazine. Voor degenen die dit magazine niet hebben zal ik het even uitleggen: voor 1 bloemetje stans je de bloemenmal uit groen, wit en geel cardstock. Vervolgens knip je bij de witte en gele bloem wat stukken weg, zodat je overhoudt wat je hierboven ziet. Deze stukken plak je op elkaar en voilà, je madeliefje is klaar. Ik heb zo 3 bloemen gemaakt en ze als een bosje bij elkaar geplakt. 
Als je de kaart in het echt wil zien, kom dan dit weekend naar de beurs in Gorinchem, want daar hangt hij in de kraam van Kreatrends te pronken!


Als je op de producten hieronder klikt, kom je meteen bij dat product in de webwinkel terecht, al kan ik je aanraden om gewoon eens verder te neuzen, want er is zoveel moois te koop!

PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & Blanc 27 - 6208 Dark Forest 52 - 5205 Mid Yellow Color Core cardstock Buttercup
LR0290 Creatables snijmal Birds on a Wire 6003/0030 Snijmal Noor! Vintage Flourishes bloem - bladeren 2

We zijn weer benieuwd wat je van deze producten en de kaart vindt en hopen dan ook dat je een berichtje achter wilt laten. Zoals iedereen, vinden wij die ook leuk om te lezen.
Mocht je de kaart in het echt willen zien, dan moet je dit weekend naar de beurs in Gorinchem, want Kreatrends staat daar natuurlijk ook! Je kunt ons vinden in stand 531. Op vrijdag is mijn DT-maatje Henriëtte ook aanwezig en ikzelf ben er zaterdag bij.

Fijn weekend allemaal!
♥♥♥ Margreet

3 opmerkingen:

 1. Hij is erg mooi Margreet, de vogeltje komen zo erg mooi uit.
  Leuk ook de bloemetjes in 3 kleuren, bedankt voor de tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi Margreet! En een hele goede tip!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart Margreet, leuk die mal van de vogeltjes en ook de bloemen zijn erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen