maandag 27 januari 2014

Country Garden

Wat zijn de nieuwe spullen van Marianne Design toch prachtig en ook zo goed te combineren met iets oudere materialen.


Voor deze kaart heb ik de nieuwe mal CR1261 gebruikt. Ik heb deze gestanst en geëmbost en daarna gelijk, toen het allemaal nog in de mal zat, geïnkt met Distress Ink. Omdat er hele fijne stukjes aan de mal zitten is het belangrijk om heel voorzichtig te werk te gaan met het papier uit de mal halen. Maar het is gelukt en wat een schitterend resultaat!!!


De achtergrond van de kaart is gemaakt met het leuke designpapier van Marianne Design uit papier bloc Country Home PK9099.


De beide libelles zijn gemaakt met een mal van Noor!Design 6003/0036, gestanst uit wit papier en op kleur gebracht met Distress Ink.


Het plaatje komt van het nieuwe knipvel van Marianne Design, Tiny's Country Garden IT564. Ik heb het plaatje ook met dezelfde mal uitgesneden zodat het precies past. Daarna de randjes geïnkt met Distress Ink.

Als strikje heb ik dit keer gebruik gemaakt van natuurlijk Hennep touw, heel mooi om mee te werken. Ik heb er een charm van een klavertje aan gehangen.


De handgemaakte bloemen zijn ook verkrijgbaar in de webwinkel. Ik heb hier bloemen uit twee verschillende bosjes met elkaar gecombineerd op prachtige takjesmallen van Joy!crafts, ontworpen door Sybille Engbers.

Als je op de producten hieronder klikt kom je rechtstreeks in de webwinkel terecht. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie spulletjes te verkrijgen dus even verder neuzen is heel verstandig. De link van de webwinkel is: www.kreatrends.nl.

CR1261 Craftables snijmal Tiny's Country Garden   6002/0263 Joy! snijmal Bille's Flourishes tak 1   6002/0264 Joy! snijmal Bille's Flourishes tak 2  IT564 Knipvel Tiny's Country Garden 1  Handgemaakte bloemen roze assortiment   Handgemaakte bloemen lime groen assortiment

6003/0036 Snijmal Noor! Vintage Flourishes Libelles  Distress inkt kussen Milled Lavender  Distress inkt kussen Tattered Rose   Distress inkt kussen Frayed Burlap

Charms klavertje vier   Natuurlijk hennep, 0,5 mm, bruin harmonie

PK9099 Pretty Papers Bloc Country Home


Natuurlijk zijn wij weer benieuwd wat je van deze kaart en de materialen vindt en horen dat ook graag in een berichtje.

Groetjes Henriëtte

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart, super mooi gedaan met de bloementak!
  Het is een prachtig geheel!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig en sfeervol kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, ben er toevallig ook mee bezig,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een super mooi kaartje...en wat heb je de bloemen mooi op je kaart hebt verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart. Leuk achtergrondpapier. Mooie combi. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel erg mooi!!!! Mooie mal leuke afbeelding, dus supersssss....
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen