zondag 8 december 2013

Let it snow!

In Rijswijk en Den Bosch hebben we een kleine workshop gegeven. We hebben een houten hart opgepimpt met papier, sneeuw en uitgestanste versiering.

De tekst heb ik gemaakt op de computer en uitgeprint. Het hart heb ik een centimeter kleiner nagetekend op grijs cardstock, uitgeknipt en opgeplakt met Tacky glue. Ik heb voor de kerstbomen oudere mallen van Marianne Design gebruikt. De sneeuwman is uitgestanst met  Creatables LR0246.


Bij de sneeuwman heb ik, toen het papier nog in de mal zat, het geëmboste deel, ingekleurd met Distressinkt Black Soot. Op de boompjes, het randje langs de tekst en de sneeuwman heb ik nog 3D sneeuw aangebracht. Een paar strikjes en een belletje aan de bovenkant maken het geheel compleet.

Nog even een fotootje van een paar dames die de workshop in Rijswijk hebben gevolgd. Natuurlijk heb ik wel even toestemming gevraagd voor de plaatsing!Een berichtje is altijd leuk om te lezen :) 
Hennie 

7 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende hanger, Hennie...wat is die sneeuwpop toch leuk...ben blij dat ik hem besteld heb. De workhop dames staan er goed op en zijn lekker druk bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige hanger!!!
  Gezellig wintertafereel!! De dames zij ook lekker bezig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig en mooi hangertje heerlijk die winterse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prachtig uit Hennie, leuke foto ook van de workshop. Echt een prachtige hanger om nu in huis te hebben hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke hanger konden de mensen bij je maken tijdens de workshop...echt lekker winters.

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit supermooi gemaakt Hennie, ziet er weer super uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een prachtig hartje zo. Leuke workshop :-)

  BeantwoordenVerwijderen