maandag 8 juli 2013

Gorjuss

Hoi allemaal,

Eindelijk is het eens lekker weer in Nederland. Fijn voor de mensen die nu vakantie hebben. Ik moet nog even wachten. 

De meesten van jullie hebben natuurlijk ook al de prachtige afdrukjes ontdekt van Besties, maar deze van Gorjuss moeten jullie echt niet vergeten. Ze zijn prachtig en zo leuk om in te kleuren. En je hebt er prachtig bijpassend papier en strikjes bij.

Voor dit kaartje heb ik de stempel "Gorjuss New Heights" gebruikt die op dit moment helaas is uitverkocht bij Kreatrends maar hier kun je alle andere vinden die op dit moment wel beschikbaar zijn.

Ik heb bijpassend papier gebruikt uit Gorjuss paperpack 12 x 12 inch


Ook heb ik Snijmal Noor! Floral Flourishes lantaarn gebruikt. Hij kan eigenlijk op al je kaartjes geplaatst worden omdat hij overal bij kan.
Met een metalen hoekje en een ornament, bloemetje maak je het helemaal af.


Ook de binnenkant heb ik mooi aangekleed. De pakken papier van Gorjuss zijn van binnen helemaal bedrukt met prachtige afbeeldingen. Zonde om die niet ook te gebruiken. Ik heb er dus een uitgeknipt en een labeltje van gemaakt. Nog een vlindertje erbij en ook daar ziet het er weer leuk uit.

ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb gegeven en dat je weer eens een kijkje nemen in de webshop van Kreatrends, naar alle leuke spulletjes die er weer zijn.


Voor iedereen nog een hele fijne vakantie en geniet van de zon.....en van je hobby

groetjes Ine

5 opmerkingen:

 1. Wat een plaatje weer, leuk om ook de binnenkant aan te kleden!!!
  Super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ine, het is een prachtige kaart zeg! mooi gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk kaartje heb je weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen